Otit Hakk...

125 görüntüleme
S

Sevda D.

25 Haziran 2025 09:42
Sevgili Osman Hocam oncelikle bu platform icin tesekkurler.17 aylik oglum son 1 aydir once sol kulak enf.icin antibiyotik kullandi.1 hafta sonra usye oldu bu defa sag kulak enf.oldu burun acmamiza ragmen.10gun yine antibiyotik.kontrole goturduk ama gerileme yok diger kulaktada baslamis usye hala devam.Antibiyotik degisti.10 gun sonra tekrar kontrol.Sorum 1 aydir cocugum antibiyotik kullaniyor nerdeyse.son antibiyotik sonrasi e yine gecmemis al bi antibiyotik dahami denilcek.Izlem cocuk dr.da gecemzse kbb dedi.Bu tedavi sekli dogru mudur ? Cunku kulakaga vurma davranisi sonrasi goturdum hic ateste olmadi.Bu kadar antibiyotik icin cok uzuluyorum cocuguma.Atlanilan eksik kalan bisey var mi? diye dusunmeden edemiyorum.Direk bi kbb ye goturmeliyim? acaba.Nasil bir yol izlemek lazim.
E

E ..

25 Haziran 2025 19:41
Geçmiş olsun..biz de 19 aylık oğlumla çok uzun süre aynı sıkıntıyı yaşadık..KBB gitmenizi tavsiye ederim..geniz eti reflü alerji gece uzanarak beslenmesi gibi bircok sebep olabiliyormuş..bizim sağ kulak testten geçemedi ve tüp takılması gerekecekti..çok sükür şu an gerek kalmadı
M

Melike Ş.

31 Temmuz 2025 19:20
Benim oğlum 18 aylık aynı sebeb bizdede var ve en sonunda antibiyotik zehirlenmesi yasadi şuan yeni yeni toparliyoruz üstüne yemek yememeye beslenmemeye başladı ne yapacağım bilmiyorum kbbye de gittik alerjimiz var alerjik bir bünyeye sahip ne yapmalıyız sizce
S

Sevda D.

31 Temmuz 2025 19:51
cocuk dr. bizden bidaha otit olursa geniz eti muayenesi istedi.Henuz olmadi ama en son antibiyotik sonrasi gecti ayrica tonsiliti vardi kültür bakildi.Temiz cikti.Ama geniz eti yatarak beslenme gece beslenmesi bunlar kulak enf.neden oluyormus.uyku oncesi mama aliyor oglum daha dik aciyla yediriyorum artik ama bizde buyuk ihtimal geniz eti cikicak cunku gece horlama ve gun icide hep agiz acik hafif dil disarda.Siz bence alerji icin ayrica bi dr.gitmediyseniz o bolume gidin detayli kanda bakiyolar zaten.Ama geniz eti aklinizda olsun.
M

Melike Ş.

31 Temmuz 2025 21:49
Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 KBB ye gittik herhangi bir sıkıntı yok dedi ama gece beslenmelerini ve uyku öncesi mamasini yatarak alıyor ona artık çok dikkat edeceğim bunun olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 acaba nasıl bir açı da olmalı çünkü mama yemek istiyor ne yapabilirim
S

Sevda D.

1 Ağustos 2025 05:35
kafasinin altina cok yuksek olmayan bir yastik koyun 45 derece aci amac dumduz yatarak yememesi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir