Osman Hocm Lütfenn

171 görüntüleme
E

Edanur D.

21 Temmuz 2025 23:39
Bebeğim 6 aylık ve asla uylu rutini oluşturamıyoruz bir çok şeyi denedim ama olmadı gündüz uykularında ayısı var ona sarılıp kendi kendine bile uyuyor ama geceleri bir türlü uykuya dalamıyor uykusuzluktan gözleride kızarsa asla uyumuyor. Uyuması sabahı buluyor sadece emerken uyuyor oda ona yetiyor ne yapmam lazım lütfen günde kaç saat uyuması lazım söylermisiniz
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

21 Temmuz 2025 23:43
Merhaba gece uykusundan önce uyanıklık süresini ayarlamak , ya da belli rutinler oluşturmak işinize yarayabilir. Uyku öncesi suyla vakit geçirmesi duş aldırmak bu sıcak havalarda bebeği epey rahatlatıyor. Zamanla aynı rutini öğrenen bebek ışıklar kapandıktan duş alındıktan sonra uykuya geçmesi gerektiğini anlayacaktır🕊️
E

Edanur D.

21 Temmuz 2025 23:44
İnanın bunu çok uzun süredir deniyorum en son uykusu 6 da oluyor en fazla 40 dakika ve daha sonrası yok hep emerken uyuyor uyandırıyorum ama o ona yetiyor sabaha kadar
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

22 Temmuz 2025 20:18
Uyku rutini çok zor ve anneleri en çok zorlayan şeylerden sizi çok iyi anlıyorum. Benim bebeğim de meme de uykuya dalıyor . Memedeyken hemen ağzına emzik veriyorum pozisyonu çok bozmadan birazda öyle kucağımda tutuyorum . Bazen de memedeyken ağzına emzik verip yapata koyup hemen yanına yatıyorum nefesimi duyunca uykuya geri dalıyor. O şekilde biraz yanında durduktan sonra beşiğine koyuyorum . Her bebek kendine özel . Umarım faydası olur 🕊️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir