Osman Hocam Yardim. 3 Aylik Bebek Günlük Beslenme İhtiyacı Nedir

373 görüntüleme
E

Ezgi K. K. ..

19 Haziran 2025 09:37
Bebegim 80 günlük
Dogum kilosu 3500
2. Ay kontrolünde 5300
Güncel kilosu 6300
Tam 3 haftadir git gide kötüleyen meme reddi var memeyi 3 4 dk emip sonra çığlık atmaya başlıyor sanırım sütüm az. Aç kaldığı korkusuyla sagip biberonla veriyorum. Memeyi hiç istemez oldu 3 4 gündür. Emzirmek yerine tamamen sagarak beslemeye dönmeye karar verdim mecburiyetten ama öğün başına kaç ml süt vermem gerek? Süt yetmezse mama verirsem kaç ml vermem gerek? Lütfen yardım Osman hocam.. 3 saatte 1 besliyorum
A

Ayşe E.

19 Haziran 2025 09:44
Bebeğiniz çok iyi kilo alıyor, muhtemelen fazla beslenmeye bağlı meme reddidir. Lütfen bir yanılgıya düşüp tamamen biberonla beslemeye geçmeyin, kalıcı meme reddi olabilir. Fazla gazdan kaynaklı meme reddi yapabiliyor bebekler, önce gazını çıkardığınızdan emin olun sonra sakinleştirerek beslemeyi deneyin.
R

Rabia Ö. B.

20 Haziran 2025 22:08
Sütünüz tazyikli geliyor olabilir mi? Belki o yüzden 3-4 dk sonra memeden çekiliyordur. Tazyikliyse biraz sağıp sonra emzirmeyi deneyin
Ş

Şeymanur A. ..

21 Haziran 2025 07:44
Ben de aynı sorunu yaşadım bebeğim çok güzel kilo alıyordu ama dediğiniz gibi sık sık besleniyordu az az, yapmanız gereken sütünüzü arttırmak gece sağım yapıp güzel beslenmeye dikkat edin mamadan kurtulun derim sadece emmesi büyük rahatlık.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir