Osman Hocam Ltf Bir Cevap🙏 Kilo Alımı Durdu

108 görüntüleme
C

Canan Ç. Y. ..

7 Ağustos 2025 15:49
7.5 aylık bir bebeğim var, ateşi 39 derece oldu ılık duş aldırdım hastaneye gittim idrar kültür baktılar temiz dediler. Calpol dolven dönüşümlü ilerledik. 6.hastalik diye bir sey varmış olabilirmiş dediler
Ama sonra Aras ates takibi yaptım cikma olmadı geriledi ,
Herhangi bir yerinde döküntü de olmadi
Son 2 ay kontrolünde kilo alımı da durdu yani bunlar normal mi biz bir şeyler mi kaçırıyoruz
Kilo alımı neden durur kilosu iyi 9700 ama 6.5 aydan beri hep aynı 8 aylık olacak
Ek gıda super yemiyor anne sütü mu artık yetmiyor ya da doyurucu degil ya da başka bir durum üstüne mi gitmeliyim?
S

Semra

7 Ağustos 2025 15:55
Benim bebğim 10 aylik ve kilosu 10,5. Biz de sizin gibi 3 aydan beri sadece 100 gram alıyoruz ayda. Doktoru sorduğumda normal dedi. Bilmiyorum ben de endişelendim
D

Damla Ş.

7 Ağustos 2025 16:05
Benim de bebeğim 9 aylık 10.900 kilosu normalde ayda 1 kilo alırken son iki aydır toplam 900gr aldı sadece. Doktoru da sağlık ocağındaki ebemiz de normal olduğunu söylüyorlar, artık daha hareketli olduğu için yavaşlıyormuş ve 8 aydan sonra boy uzama hızı daha öncelikli gelişim basamağıymış. açıkçası ben de endişelendim ilk etapta ama gözlemlediğim aksi giden bir şey yok hala sağlıklı ve çok hareketli bir bebek bunu düşünerek içimi rahatlatıyorum bir nebze

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir