Osman Hocam Hemanjiom İçin Lütfen

257 görüntüleme
B

Büşra Y.

20 Haziran 2025 02:01
Dudak üstünde ufak bir Hemanjiom var beklemeli mi geçmesi için? İlaç tedavisini önerir misiniz ? Henüz 3 aylık
K

Kübra A.

20 Haziran 2025 03:31
Benimde 2 aylık kızımda var alt dudağında burada bekleyeyim hocamızın cevabını
H

Hatice Ö.

20 Haziran 2025 03:41
Hemanjiomun büyüklüğü ve büyüyüp buyumemesi önemli ve çıkan olduğu bölgeye göre hematolojinin takip etmesi gerek
B

Büşra Y.

20 Haziran 2025 03:45
1cm den az. İlaç tedavisi 1 yaştan sonra olmazmış. Ama daha çok küçük bu yüzden 6 ayı en azından bekleyeyim küçülme olmazsa mı gideyim diye? Daha doğrusu o ilaçları kullanmanın bebişe olan etkilerini merak ediyorum
S

Sinem T.

20 Haziran 2025 08:27
Hemanjom benim bebeğim de de var baya büyük iki yaşında kendiliğinden geçer denilmişti ama gecmeyip tedavi edilmesi gereken birşey mi
H

Hatice Ö.

20 Haziran 2025 09:04
Bebeğin ayı farketmeksizin mutlaka hematolojinin görmesi gerek, iç organlarda var mı diye kontrol edilir, 1 cm den küçük olanlara tedavi önerilmiyor aksi bir durum gozlenmedikce, büyüklüğü ve nerede olduğu önemli, 2 yaşında kendiliğinden geçebilir de geçmeyebilir de rengi açılıp o şekilde de kalabilir sadece takip edilmesi gerekiyor büyüyor mu büyümüyor mu rengi açılıyor mu açılmıyor mu ama mutlaka hematolojiye görünün
Güler D. .

Güler D. ..

30 Haziran 2025 13:24
Bebeğim 3 buçuk aylık tedavi görüyoruz şurup kullanıyoruz renginde solma boyutunda küçülme oldu Hematoloji görmesi lazım bizimki 7 cm di
B

Büşra Y.

30 Haziran 2025 17:11
İnşallah şifa olur 🤲 şurubun adını öğrenebilir miyim
B

Büşra Y.

30 Haziran 2025 17:12
Hatice hanım teşekkür ederim💐
Ş

Şeyda D. T.

1 Temmuz 2025 12:30
Merhaba
Doktor da bize hemangiol verdi.
Siz ne kullaniyorsunuz surup olarak?
Ilk 2 gün hastanede gözlem altında verecegiz dedi. Siz de öyle mi yaptiniz ?
Güler D. .

Güler D. ..

2 Temmuz 2025 22:16
Hemangiol iki gece yatış yapıldı gözetim altında verildi
Ş

Şeyda D. T.

3 Temmuz 2025 05:54
Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı
Güler D. .

Güler D. ..

3 Temmuz 2025 07:14
Hayır yaşamadık
Güler D. .

Güler D. ..

3 Temmuz 2025 07:15
Korkmayın bende çok korkmuştum Allah’a şükür bi sıkıntı olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir