Osman Hocam, Ek Gıda İçin Erken mi?

163 görüntüleme
S

Sinem Ö.

17 Temmuz 2025 09:45
37+5 yarın tam 5 aylık olacak. Mama ağırlıklı besleniyor. 61 cm 8 kilo erkek bebek. Gayet sağlıklı. Doktoru bugünkü muayenede, ek gıdaya başlayalım dedi. Ama henüz tek başına dik oturamıyor. Ben 6. Ay gibi tadımlara başlarım diye düşünüyordum.İkilemde kaldım. Osman hocam, cevplarsanız sevinirim farklı bir doktor görüşüne ihtiyacım var 🙏
Hanife A. .

Hanife A. ..

17 Temmuz 2025 10:14
Benim doktorumda beşinci ayı dolduğunda başlayalım demişti tam dik oturmuyordu. 10gun sonra kadar başladım tadimlara. Hala tadiyoruz diyebilirim 🫣 7 ay dolacak. Her gün kuralmis gibi birsey vermedim yavaş yavaş ilerleyeyim istedim çünkü birde alerjik reaksiyonlar gösterdi bebeğim yavaş ilerledim
F

Fatma S. ..

17 Temmuz 2025 10:36
Osman Hoca 180 günü tamamlayın diyor genelde 6. Ayı bekleyebilirsiniz.. Daha sindirim sistemi gelişmemiş oluyor ve kabızlık yada mama meme reddi yada ek gıda reddi yaşayabilirsiniz.
G

Gül H. S. ..

17 Temmuz 2025 10:41
Benim bebeğim çok istekli olduğu için 5 ay olmadan tadımlara başlamıştım ve aylarca kabızlık sorunuyla uğraştık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir