Osman Hoca Demir Tavsiyesi

256 görüntüleme
Ç

Çağla

10 Mart 2026 08:01
Merhaba, Osman hoca demir tavsiyesi olarak hangi markayı öneyor hiç denk geldiniz mi?

Devletin verdiği için uzun vadede dişte renklenme yapabilir dediğini hatırlıyorum. Ocean microfer in içeriği de şekerinden koruyucusuna çok güvenilir gelmiyor siz ne lullanıyorshnuz
M

Melike B. ..

10 Mart 2026 08:09
Devletin verdiğini kullandım 3 gün aşırı huzursuzluk dışkıda renk değişimi aşırı kötü koku yaptı doktoruma danışıp bestiron damlaya geçtim çok memnunum bahsettiğim şikayetlerin hiçbiri olmadı
Çağla Y.

Çağla Y.

10 Mart 2026 08:40
Bestiron ve nevit öneriyorlar bende ikisinden birine geçeceğim 4. Aydan beri ocean kullanıyoruz 9. Ay tahlillerinde demir düşük çıktı beslenmesine de çok dikkat ettiğim halde dozları arttırdık hala aynı 1 aydır hiç bir değişim yok üstüne kabızlık çekiyor sürekli sanırım çok zayıf demir miktarı oceanın.
Emel C.

Emel C.

10 Mart 2026 08:41
Ben kidsfer ve sidefer kullandım yan etkisi olmadı ama etkiside olmamış açıkçası demiri çok dusuk çıktı ve 5 ay kullandım suan devletin verdiğini kullanıyorum damlamtikte dişlerine gelmiyor yan etkiside 3 4 gün içinde geçiyor
Ş

Şeyma E.

10 Mart 2026 08:59
Bestiron öneriyor bende onu kullanıyorum.
A

Aslı

10 Mart 2026 09:25
Biofer kullanıyorum
A

Arzu.G

10 Mart 2026 09:54
[4.aydan](4.aydan) [9.aya](9.aya) kadar ocean kullandik ama demiri çok düşük çıktı tahlillerde .yeterli gelmiyor bazen bu damlalar demişti [doktorumuz.fazla](doktorumuz.fazla) fazla miktarlar kullanmak lazım ay büyüdükçe demişti. şurup olan takviyeyle düzelttik değerlerini . İstahsiz olduğu dönemler de ara ara şurup veriyorum hala
Ş

Şeyma H.

10 Mart 2026 10:12
Ocean kullandım ve demir eksikliği çıktı doktorum önermediğim tek markaydı emilimi cok az dedi aynı zamanda eczacı ile görüştüm o da emilimi çok az dedi bestiron içerik olarakta güzel demir eksik oldugu için bize şurup verdi doktorumuz o bitince bestiron kullanacağım
G

Gülşah S.

15 Mart 2026 17:52

Aslı

Biofer kullanıyorum

Merhabalar doktorumuz Biofer damlayı önerdi ama hiçbirşey internet sitesinde satışını bulamadım. Acaba nereden temin ediyorsunuz?
A

Aslı

15 Mart 2026 18:35

Gülşah S

Merhabalar doktorumuz Biofer damlayı önerdi ama hiçbirşey internet sitesinde satışını bulamadım. Acaba nereden temin ediyorsunuz?

Eczaneden aldım
B

Beyza ..

18 Mart 2026 14:36
Bestiron ne kadar kullanıyorsunuz benim bebegim 10.400 kg 16 aylik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir