Osanit Nereden Bulabilirim?
86 görüntüleme
H
Hatice B. K. ..
14 Aralık 2025 19:19
Osanit diş topunu eczanede bulamadım. İnternette satılıyor ama güvenip alamadım. İnternetten satın alan var mı? Almalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
C
Cerennn
14 Aralık 2025 19:50
Bizde aynı durumdayız. Sorduğum eczaneler hic duymadıklarını söylüyorlar. Malum alısverış sitelerinde var ama güvenemedim. Su aralar oğlumun azı dişleri cıkıcak sanırım tetagil yeterli etkiyi göstermiyor. Zavallı Oğlum kulaklarına vuruyor sanırım ağrısı. Kulaklarını gosterip acı acı diyor.
D
Damla H. ..
18 Aralık 2025 21:41
Ben de Ankara’da birçok eczaneye sordum yoktu.osanitin kendi internet sitesi var ordaki telefon numarasıyla iletişime geçtim şu an için ürünün stoklarının tükendiğini ve güncelleneceğini söylediler ama ne zaman olacağı belirsiz. Sanıyorum Almanya menşeili bir ürün ve ordan dönem dönem getirilip stok yapılıyor. Hb sitesinde ben de gördüm ama doktorumuz ordan almamamız yönünde özellikle uyardı bekleyeceğiz mecbur
A
Aleyna K.
31 Aralık 2025 19:25
Ben dişten çok çeken bir anne olarak kızım 10 aylık hala diş yok ama en son çare aldım hepsiburada dan orjinalliği için sorgulama kodu gibi birşey çıktı içinden ama benim kızıma o da etki etmedi bu arada kaç top kullanılcağınıda bilmiyorum sitesinde 2-3 diyor kimi 5-8 diyo çok ufak toplar 2 top veriyordum ondan mı işe yaramadı bilmiyorum