Osanit Kullanımı

115 görüntüleme
B

Bahar K. ..

16 Şubat 2026 22:36
Merhaba arkadaşlar kızim 11 aylık 2 altta 2 üstte dişi var 2tsne de üstten çıkıyor kabarıklık var çok acıyor olması lazım ki acı acı ağlıyor osanit etki eder mi diye düşünüyorum biliyorsunuz pahalı bi ilaç
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Şubat 2026 22:42
Biz tedagil kullanıyoruz onu hiç denemedik biizm hala dişimiz çıkmadı 4 gün sonra 8 aylık olacaz
B

Bahar K. ..

16 Şubat 2026 22:43

Fatma Albina U

Biz tedagil kullanıyoruz onu hiç denemedik biizm hala dişimiz çıkmadı 4 gün sonra 8 aylık olacaz

Tetagil bir arkadaş tavsiyesi ile denedim 2 kaşe her ağzına döktügumde kustu
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Şubat 2026 22:45
Demekki iyi gelmedi
S

Sümeyye S.

16 Şubat 2026 23:40
@Bahar Kurtuluş Merhaba, Bahar Hanım. 1 yaşında bebeğimiz, geçtiğimiz ay sonunda tesadüfen bir eczanede gördüm Osanit’i yurt dışından temin edildiğini vs. duymuştum almamıştım daha önce, görünce aldım direkt ve kullanmaya başladık. Bu zamana kadar almadığıma o kadar pişman oldum ki bizim bebeğimizde direkt etkili oldu. 4-5 top veriyoruz hatta avucuma döküyorum kendi eliyle alıp ağzına götürüyor. Kesinlikle rahatlatıyor. Denemekte fayda var. Belki sizin bebeğinizde de etkili olur.
B

Bahar K. ..

17 Şubat 2026 18:16

Sümeyye Saygılı

@Bahar Kurtuluş Merhaba, Bahar Hanım. 1 yaşında bebeğimiz, geçtiğimiz ay sonunda tesadüfen bir eczanede gördüm Osanit’i yurt dışından temin edildiğini vs. duymuştum almamıştım daha önce, görünce aldım direkt ve kullanmaya başladık. Bu zamana kadar almadığıma o kadar pişman oldum ki bizim bebeğimizde direkt etkili oldu. 4-5 top veriyoruz hatta avucuma döküyorum kendi eliyle alıp ağzına götürüyor. Kesinlikle rahatlatıyor. Denemekte fayda var. Belki sizin bebeğinizde de etkili olur.

Ayy inşallah kesinlikle deniyecem

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir