Oruççç
142 görüntüleme
M
Melek T.
21 Şubat 2026 13:41
Merhaba hanımlar bebeğim dokuz gün sonra yedi aylık olacak biraz büyük olduğu için ve ek gıda yedirdiğim için oruç tutabileceğimi düşündüm. Üç gündür aşırı keyifsiz emdiği halde doymadığını fark ettim ,bugün fark ettim , daha iyi anladım , rahatsızlığından dolayı bugün doktor kontrolünde iki haftadır hiç kilo almadığını fark edince çok üzüldüm. Acaba sütüm azaldı ve yeterince emzirirmediğim için mi hasta oldu düşüncesine kapıldım hafif öksürük biraz da tıkanıklığı var😢
Yarından itibaren oruç tutmama kararı aldım
Yarından itibaren oruç tutmama kararı aldım

Ebru K. ..
21 Şubat 2026 14:47
2 hafta çok kısa bir zaman ve bebekler büyüdükçe zt kilo çok az alır bu normal bence 1 ayda zt 500 grm gibi bir kilo alımı oluyor eeee eskisi gibi bide yerinde duran bebekler de değil hareketleri çok artıyor normal bence bunu takmayın kafaya oruç da sizin bileceğiniz birşey tabki 🤗🌸
M
Melek T.
21 Şubat 2026 14:58
2 hafta çok kısa bir zaman ve bebekler büyüdükçe zt kilo çok az alır bu normal bence 1 ayda zt 500 grm gibi bir kilo alımı oluyor eeee eskisi gibi bide yerinde duran bebekler de değil hareketleri çok artıyor normal bence bunu takmayın kafaya <strong>oruç da sizin bileceğiniz birşey tabki 珞</strong>
İki alt dişini çıkarmıştı iki hafta önce şimdi de arka dişleri köpek dişlerini patlatmak üzereymiş . Ondan dolayı olsa o da mümkün değil çünkü iştahı var çocuğumun. Anne olmak zor bir şey .😕