Oruç
168 görüntüleme
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 00:14
Emziren arkadaşlar oruç tutacak mısınız
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 00:17
Benim kızım şu an 4 buçuk aylık arada kaldım açıkçası
T
Tuğba B. ..
9 Şubat 2026 00:38
Geçen ramazan hamileydim tutamadım şimdi 10 aylık ek gıda +anne sütü gidiyoruz. Tutacağım inşallah
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 00:40
Tutacak arkadaşlarım Allah kabul etsin inşallah ben deneyeceğim kendimi
M
Merve Ş. G.
9 Şubat 2026 00:44
Geçen sene ramazanda yeni doğum yapmıştım tutamadım bu sene inşallah tutacağım. Rabbim bi kolaylık verir inanıyorum
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 00:45
Evet arkadaşlar Allah verir sabrını
H
Hülya B.
9 Şubat 2026 01:04
İlk altı ay yani sadece bebeğin anne sütü aldığı zamanda tutmama ruhsatımız var sütte azalma yaşanacağı için ama sadece anne sütü almayan katı gıdadan da besleniyorsa bebek tutulabilir diye okudum. Geçen sene hamilelik+lohusalık tutamadım bebeğim 11 ay bu sene tutacağım inşallah. Herkesin orucunu Allâh kabul etsin şimdiden 🙏
E
Elif Ö. V.
9 Şubat 2026 01:11
Geçenn sene hamileliğim son haftalarına kadar tutabildim son on gün bıraktım şimdi oğlum 10 aylık kazalarımı tutuyorum yatmadan sahur yapıyorum hiç zorlanmadım şükür

Afranur K.
9 Şubat 2026 01:21
Benim bebeğim de 4 aylık sadece anne sütü alıyor, ek gıdaya geçmiş olsaydık tutmayı çok istiyordum, insan oruç tutmayınca ruhaniyeti eksik geliyor ramazanın ama bebeğimin rızkına da zarar vermek istemiyorum.
Bazı günler tutmayı deneyeceğim, ilk günü, son günü, Kadir gecesine denk gelen günler vs. Onun dışında bebeğimin sağlığı açısından Allah izin verirse tutabilirsem aktif emzirme dönemi bittikten sonra kaza etmeyi düşünüyorum.
Önümüz kış 3 aylar 😅 bir hamilelik, bir emzirme Recep/şaban/ramazanı tuttırur Allah inşallah 🤲🏻
Bazı günler tutmayı deneyeceğim, ilk günü, son günü, Kadir gecesine denk gelen günler vs. Onun dışında bebeğimin sağlığı açısından Allah izin verirse tutabilirsem aktif emzirme dönemi bittikten sonra kaza etmeyi düşünüyorum.
Önümüz kış 3 aylar 😅 bir hamilelik, bir emzirme Recep/şaban/ramazanı tuttırur Allah inşallah 🤲🏻
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 01:44
Benim bebeğim de 4 aylık sadece anne sütü alıyor, ek gıdaya geçmiş olsaydık tutmayı çok istiyordum, insan oruç tutmayınca ruhaniyeti eksik geliyor ramazanın ama bebeğimin rızkına da zarar vermek istemiyorum.
B
Büşra K. ..
9 Şubat 2026 01:45
Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar tutacakların orucu kabul olsun tutamayacaklar da kaza eder inşallah