Önsüt Sonsüt- Yeşil Kaka
119 görüntüleme
E
Ezgi
2 Şubat 2026 07:29
1 buçuk aylık bebeğim gündüz 10 dk memede uyuyor uyanıyor keyfi yerinde ama tam uykuya geçemiyor gece 10 da geçti ve sabah 6 da kalktı aralarda emzirmeye çalıştım ama uyku sersemi çok az emdi sadece Önsüt denilen kısmı içti sanırım sabah yeşil kaka geldi. Tedirgin oldum daha önce mama takviyesi veriyordum acaba sütüm yetmiyor mu yine mama vermeli miyim?
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 07:33
Hayır gerek yok 30 günden sonra bebeğiniz ne zaman acıkır uyanırsa o zaman besleyin
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 07:33
Sütün yetip yetmediğini kilo alımından anlayabilirsiniz
E
Ezgi
2 Şubat 2026 07:48
Sütün yetip yetmediğini kilo alımından anlayabilirsiniz
N
Necibe N. Ç.
2 Şubat 2026 08:08
Günde 5 6 kez çişli bez alırsanız oradan da anlayabilirsiniz
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 08:16
Kilo kontrolünü evde nasıl yapabilirim fikriniz var mı? Sağlık ocağına gitmem pek mümkün değil çünkü şuan

Afranur K.
2 Şubat 2026 09:22
Ön süt-son süt dengezizliğini kilo ile ölçemezsiniz. Aynısını kızımla yaşadık, kilo/çişli bez/huzurlu beslenmedennyana sıkıntısı yoktu.
Kakası yeşil, köpük köpüktü.
Ön sütümü elimle biraz sağıp kızımı öyle emzirmeye devam ettim, bi de iki beslenme üst üste aynı memeyi kullandı sonra diğerine geçtim.
Bi de yeşil,köpüklü kaka aynı zamanda soğuk algınlığı belirtisi de olabiliyor, onu da kontrol edin bi isterseniz.
Kakası yeşil, köpük köpüktü.
Ön sütümü elimle biraz sağıp kızımı öyle emzirmeye devam ettim, bi de iki beslenme üst üste aynı memeyi kullandı sonra diğerine geçtim.
Bi de yeşil,köpüklü kaka aynı zamanda soğuk algınlığı belirtisi de olabiliyor, onu da kontrol edin bi isterseniz.
Z
Zehra Ş.
2 Şubat 2026 10:25
benim bebeğim de 1 aylıkken iştahsızlık + yeşil kaka + ishalle beraber vardı Rota çıktı 1 hafta hastanede yattık yeşil kaka ve emmeme sürekli uyku devam ederse doktora gidin bence
E
Ezgi
2 Şubat 2026 10:42
benim bebeğim de 1 aylıkken iştahsızlık + yeşil kaka + ishalle beraber vardı Rota çıktı 1 hafta hastanede yattık yeşil kaka ve emmeme sürekli uyku devam ederse doktora gidin bence