Önemli
127 görüntüleme
Z
Zozan Z.
5 Aralık 2025 10:10
Hocamm merhabalar bir gün iştahsızlığı da konu alsanız bizi çok mutlu edersiniz. Benim bebeğim 16 aylık 9 kilo 200 gram doğum kilosu 3.200 kan değerlerinde hiç bir sorun yok ama iştahsız yemeyi sevmiyor benim gibi yüzlerce anne var eminim. Kendimde sağlıkçı bir anne olarak bunun bir nedeni olduğunu düşünüyorum bu kadar iştahsızlığın yemek redinin bir sebebi olmalıdır her ay doktor takibinde illeriliyorum hastanede de görüyorum 10 hastamızın 5 bebeği yemek yemiyor diye hastanelerde peki bir sebebi yok mudur . Bebeğimin bu kiloda olması da mucize çünkü verdiğimizide artık saatlerce zorla yedirmeye çalışıyoruz. Çok duydum meslektaşlarınızdan çocuk aç değil zorluyorsunuz ben oğlumu 10 saat aç bırakmışlığım var ama yinede red etiği günleri çok iyi biliyorum. Biz anneler nerde hatta yapıyoruz bebeğimin beslenme saati gelince artık korkuyorum her yolu denedim kendi istemesini mi beklemedim oyun oynarak mı teklif etmedim kitap okuyarak mı bilmiyorum ama ben bunun altında muhakkak bir sebep olduğunu düşünüyorum bir gün rica ediyorum hocam bu konuyada değinirseniz çok mutlu oluruz saygılarımla .
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.