Önceden Söylediği Kelimeyi Şuan Söylemiyor
94 görüntüleme
N
Nil T. ..
6 Ağustos 2025 19:12
Bebeğim 14 aylık baba dede gol kedi mama meme gibi kelimeleri söylüyor fakat 1 haftadır baba kelimesini söylemiyor sosyal iletişimi iyi bence göz kontağı kurar bay bay yapıyor öpücük atıyor kaç yaşında olduğu sorunca 1 diye gösteriyor son zamanda kafasını sağa doğru yatıyor diş çıkarma sürecine bağladım salyasında da artış var kulaklarını kapatıyor son bir kaç gündür kbb ye gösterdik kir yada herhangi birşey yok dedi ama son 1 haftadır baba dememesine çok takıldım ve beni korkuttu
M
Melike Ö.
6 Ağustos 2025 19:15
Çocuklarda bazen bu durum gözlemlenebiliyor yine de içiniz rahat etmezse Dr götürebilirsiniz ama bence normal bi durum
S
Sümeyye N. D. Ç. ..
6 Ağustos 2025 19:18
Benim bebeğim de 14. Ayda baba demeyi bırakmıştı şimdi 16 aylık her saat babam babam diye geziniyor bence de endişelenecek bir durum yok gibi duruyo ancak kulaklarını hangi durumlarda kapattığı ve sizin o anda ona verdiğiniz tepkiler önemli
N
Nil T. ..
6 Ağustos 2025 19:19
Pekiştirmemek için tepki vermiyorum oyunla dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bazen sanki canı sıkılınca ya sevinince yapıyor gibi geldi bana
S
Sümeyye N. D. Ç. ..
6 Ağustos 2025 19:29
İlgi çekmek için yapıyor olabilir ben geçer diye düşünüyorum siz de endişelenmeyin takibe devam edin içinizi sıkan başka davranışlar da eklenirse o zaman doktor ile iletişime geçersiniz biz anneler hepimiz bebeğimizin her davranışına endişeleniyoruz sosyal medyadaki bilgi kirliliği yüzünden sizi çok iyi anlıyorum
N
Nil T. ..
6 Ağustos 2025 19:30
Evet kesinlikle sosyal medyaya girince bir annenin endişe etmemesi mümkün değil