Omega 3 Takviyesi

441 görüntüleme
S

Sultan Ö.

18 Temmuz 2026 17:37
Merhaba. 11 haftalik gebeyim. Omega 3 takviyesi arastiriyorum fakat genelde multivitamin seklinde var. Ben bu sekilde kullanmak istemiyorum. Onerebileceginiz guvenli omega 3 takviyesi var mi? Secerken nelere dikkat etmeliyim?
G

Gül Y.

18 Temmuz 2026 21:28
Neden multivitamin şeklinde almak istemiyorsunuz ? Elenatal serisini kullanmıştım ben çok da memnun kaldım lohusalığımda bütün ev hastalıktan kırılıp ilaç kullanırken ben ve bebeğime hiçbir şey olmamıştı
S

Sultan Ö.

18 Temmuz 2026 22:30
Gül Yıldız
Neden multivitamin şeklinde almak istemiyorsunuz ? Elenatal serisini kullanmıştım ben çok da memnun kaldım lohusalığımda bütün ev hastalıktan kırılıp ilaç kullanırken ben ve bebeğime hiçbir şey olmamıştı
Cunku ilk trimester bitti multivitamin seklinde olanlarda folik asit de oluyor o yuzden istemiyorum
B

Betül ..

20 Temmuz 2026 19:52
Bende elenatal öneririm 1 numara gebelik öncesi 2 numara gebelik 3 numara emzirme mükemmel bir üçlü ve her doktor tavsiye ediyor
S

Sultan Ö.

20 Temmuz 2026 19:55
Betül
Bende elenatal öneririm 1 numara gebelik öncesi 2 numara gebelik 3 numara emzirme mükemmel bir üçlü ve her doktor tavsiye ediyor
Bu seriyi bilmiyordum aslinda. Tesekkur ederim arastiracagim. Bunu kullanirsam d vit demir almama gerek var mi bu yeterli mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir