Öksürül Burun Akıntısı

35 görüntüleme
Ç

Çilem K.

11 Ocak 2026 18:31
Bebeğim 5.bucuk aylık 1 hafta önce kücük küçük öldürüyordu. Muayene dönemine denk geldiği için Dr kontrol etticigerlerde herhangi bir sorun yok dedi. 2 gündür öksürüğü çok arttı akıntısı da ama ateşi hiç çıkmadı.. Sadece burun temizliği yapıyorum.. Dün gece öksürüğü çok arttı uykuya dalamadı 2 dk da bir uyandı çocuk acile götürdük enfeksiyon başlangıcı olabilir dediler.. Burun temizliğine devam etme isteeiler. Farklı yapabileceğim bişi var mı bir anönce toparlanmasıiçşn yarın kendi Doktorumuza da götüreceğim ama fayda sağlayacak her fikre açığım🙏
G

Gül K. ..

11 Ocak 2026 18:52
Yüksek ihtimal viral enfeksiyondur diye düşünüyorum aynı şeyleri benim bebeğimde yaşadı 10 gün içinde kendiliğinden geçti ilaç vermiyolar bu hastalık için çünkü kandaki kenfeksiyon (crp)değerini yükseltmiyor sadece burun temizliği ve sigara dumanından uzakta tutmak gerektiğini söyledi doktor elleri de bol bol yıkayıp bebeğe dokunun dedi ateş çıkarmiyor crp yüksek olmadığı için yinede doktora danışın belki boğaz rahatlatacak bişey verir
A

Ayşe G.

11 Ocak 2026 18:53
Çok geçmiş olsun her yerde salgın var bu aralar, benim oğlum da yeni iyileşti aynı şekilde öksürüyordu. Bir buçuk hafta kadar burun temizliği ve soğuk buhar uygulamasıyla devam ettim ama iyileşmedi, doktor önerisiyle ilaç kullandık öyle yine 1 haftada zor iyileşti. Burun temizliği harici rahatlatma amacı nebülle soğuk buhar önerebilirim, bol bol emzirme veya kucak teması önerebilirim morali yüksek olsun ki kolay toparlansın miniğiniz. 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir