Öksürükkk
123 görüntüleme
Ş
Şevval Ş.
7 Nisan 2026 23:41
Bebeğim 3 aylık ve 3 gündür öksürük var acile gittim antibiyotik verdi almadım bugün doktora gittim antibiyotik verdi 2 tane 2cc be 4cc olarak bir kere kullandım ama doktor beyin videosunu izleyince kararımı değiştirdim ama korkuyorum da ne yapmalıyım bu süreçte
Cok sık olmayan Öksürük ve hapşırık var bir de burun tıkanıklığı
Cok sık olmayan Öksürük ve hapşırık var bir de burun tıkanıklığı
S
Sema
7 Nisan 2026 23:46
Ciğerler temizse neden antibiyotik yazıp gönderiyorlar anlamıyorum. Burunlarına serum fizyolojik ile temizleyip nebülizatör ile hava verin. Arada odasını havalandırın. Soğan koyun baş ucuna.
Ş
Şevval Ş.
7 Nisan 2026 23:48
Ciğerleri biraz dolu yatış vereceğim dedi ben kabul etmedim her gün gelin o halde dedi çok mu kötü durumda dedim o da cok degil ama yinede yatış olsun 3 aylık dedi bilemiyorum
Ş
Şevval Ş.
7 Nisan 2026 23:49
Rsv değil sanırım solunumuna vs bakıldı yok gibi duruyor yinede yarın gidip sorayım
Ş
Şevval Ş.
7 Nisan 2026 23:54
Evet haklısınız ama Osman hocanın videosunu izledim yani haklı da cok cabuk antibiyotik yazılıyor herhangi bir enfeksiyon yok sadece ciğerleri dolu gibi duruyor dedi yatış olursa damardan antibiyotik verilecekti Osman hoca da hemen antibiyotik verilmemesi taraftarı inşaAllah birkaç gün bekleyeceğim
Allah bir an önce bebeğinize şifa versin gerçekten cok zor cokkk
Allah bir an önce bebeğinize şifa versin gerçekten cok zor cokkk
S
Sema
8 Nisan 2026 01:21
Ciğerlerinin dolu olması genelde balgamı atamadıklarından dolayı oluyor hava verince sırtına pat pat yapın sonra alttan tuvaleti ya da üstten balgam olarak atıyırlar siz sürekli burun tıkandıkça temizleyin odasını sık havalandırın iyi olur inşallah.
Ş
Şevval Ş.
İnşaAllah çok teşekkür ederim懶
S
Sema
Peki gün içinde davranışları nasıl huysuz mu sürekli ağlamaklı mı değilse gülüyorsa bence çok bir problem yoktur ya
S
Sema
8 Nisan 2026 01:23
Birde odanın nem düzeyü de çok etken onu da ayarda tutarsanız daha rahat uyur ve nefes alır. Uyurkende burnu tıkanırsa açın korkmayın yavaşça sıkın serum suyunu
Ş
Şevval Ş.
8 Nisan 2026 01:24
Gayet iyi gülümsüyor oyun oynuyor bizle konusur gibi yapıyor sadece kucakta olmak icin ağlıyor
Ş
Şevval Ş.
8 Nisan 2026 01:24
Bir de hava veremiyorum hava makinesi yok başka ne yapabilirim hava verebilmek icin acaba
S
Sema
8 Nisan 2026 01:47
Elde taşanır hava makineleri var nebülizatör diye geçiyor muhakkak evde olması gereken şeyler buöyle hastalık durumlarında çok iyi oluyor. Edinebilirseniz alın lütfen çok faydasını görürsünüz
S
Sema
8 Nisan 2026 01:48
Buz koyabilirsinzi odasına iyi gelir öksürüğe vs
Ş
Şevval Ş.
8 Nisan 2026 03:27
Tamam inşaAllah teşekkür ederim yapacağım♡
G
Gülşen O.
8 Nisan 2026 11:55
Rsv değil sanırım solunumuna vs bakıldı yok gibi duruyor yinede yarın gidip sorayım
Yükleniyor...