Öksürük ve Hırıltı
169 görüntüleme

İlknur B.
28 Kasım 2025 19:23
Bebeğim 5 aylık 1 haftafır hırıltı ve aralıklı öksürük vardı salı günü sabah öksürük şiddetlendi ve aile hekimimize götürdüm aferin, öksürük şurubu ve antibiyotik verdi herhangi bir tahlil yaptırmadan başta antibiyotik kullanmadım ama 2 gündür geçmeyince vermek zorunda kaldım serum fizyolojik ile buhar veriyorum ve burnunuda temizliyorum hırıldı devam ediyor öksürükte aralıklı geliyor nasıl bir yol izleyebilirim.

Cihan K. ..
28 Kasım 2025 19:29
Konuyla ilgili bilgim yok ama ben olsam başka bir doktora götürüdüm. Antibiyotikle hiç alakası olmama ihtimali yüksek bence
İ
İlayda ..
28 Kasım 2025 20:03
Benim bebeğimde aynı şekildeydi devamlı gittiğimiz bir çocuk doktoru var doktorumuz bronşolit geçirdiğini söyledi sürekli hava ve burun temizliği buhar banyosuyla atlattık ama hala öksürük var sadece gece
D
Deniz D. ..
30 Kasım 2025 19:07
Öksürük şurubuniye vermişki acaba, oksurerek atmalı zaten aralıklı öksürüyomuş, Osman hoca da böylediyordu, tabi sizin durumunuz için doğru mu bilemedim

Hilal K. ..
1 Aralık 2025 01:28
Benim bebeğimde 2 aylık aynı durumda. Doktor buhar ve fitil verdi ama hala geçmedi aşırı balgam çıkarıyor öksürünce. Tekrar götürmeyi düşünüyorm
Y
Yelda
7 Aralık 2025 17:41
Çocuklara öksürükşurubu verilmiyor diye söylüyolar 5 aylık bebek için bol bol burnunu temizleyin ortamın nemini ayarlayın..inatçı ateş varsa dr görse daha iyi olur