Öksürük ve Göz Kırmızılığı

62 görüntüleme
Merve P.

Merve P.

3 Nisan 2026 17:28
Çarşamba günü öksürük başladı, dünde gözü kızardı bugün çapaklanmaya başladı. Şuan kırmızı içerisi. Ateşi yok.
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 17:38
Çocuk doktorunuza danışmanız daha sağlıklı değil mi? Boğazında bir şey var mı?burnu tıkalı olabilir gözde bir enfeksiyon durumu olabilir bunun için damla veriyorlar önceliğiniz muayene ettirmek olmalı
Merve P.

Merve P.

3 Nisan 2026 17:41
Teşekkürler tavsiye için hiç aklıma gelmemişti😄
C

Cemre T.

3 Nisan 2026 18:04
Adenovirüs olabilir diyecektim ama ateşi yokmuş. Geçmiş olsun.
Merve P.

Merve P.

3 Nisan 2026 18:05
Cemre T.
Adenovirüs olabilir diyecektim ama ateşi yokmuş. Geçmiş olsun.
Hayır daha önce geçirdik onu ama her solunum yolu hastalığında böyle göz kızarıklığı oluyor
M

MK ..

3 Nisan 2026 18:23
Çoğu kişi de aynı sorunu duyuyorum bu ara benim de bebeğim de burun akıntısı ve çapaklanma var ateş vs yok bende de oldu kendim bile zorlandım neden bilmiyorum ama çok duyuyorım bu sorunu bu ara
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
3 Nisan 2026 19:18
Maalesef 6.5 aylik biz diş diye dusunurken gozde capaklanma oksuruk ve burun akintisi basladi sonuc dis degilmis  goz damlasi verdi domtorumjz bir de antibiyotik surup o sirada crp 50 geldi ama isin garip yani cocukta ates yoktu bu enfeksiyon farkli bir enfesiyon bence
Merve P.

Merve P.

3 Nisan 2026 19:19
MK
Çoğu kişi de aynı sorunu duyuyorum bu ara benim de bebeğim de burun akıntısı ve çapaklanma var ateş vs yok bende de oldu kendim bile zorlandım neden bilmiyorum ama çok duyuyorım bu sorunu bu ara
Burun akıntısıda yok. Yakın zamanda üst solunum yoku enfeksiyon u geçirdik antibiyotik kullandık tekrar kullanmak istemiyorum ama bakalım biraz daha gözlemleyeceğim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir