Öksuruk ve Balgam
75 görüntüleme
E
Esranur Y.
11 Şubat 2026 12:16
11aylik bebegim arka diş çikariyor ayni zamanda grip olmus gibi hafif burun akintisi balgamli oksuruyor uykuda daha cok oksuruyor ne yapmam lazim atesi yok
İ
İlkin D.
11 Şubat 2026 12:48
Tam da bu konu da bir sorum olacaktı Esranur Hanım bilen annelerde yazarsa sevinirim benimde kızım 5 aylık tam olarak böyle çok az öksürüyor bazen, burun akıntısı var balgam çıkardı bu sabah ağız yada burun üstüme yeşil sümük gibi.
Ben Osman Hocanın youtube videolarındaki şeyi yapıyorum serum fizyolojik veriyorum hava nebülazatörle sonra sırtına 1-2-3-4-5 pat pat gaz çıkarır gibi.
Ek olarakta burun temizliği yapıyorum serum fizyolojik ile. Dün akşam eşimle şu ağızdan çekilenden yaptık. İyi geldiğini düşünüyorum . Ama sorum şu
Bu ağızdan çekilip temizleme aparatını günde veya haftada kaç kez kullanabiliriz. Mesela bu akşam tekrar yapabilir miyiz?
Ben Osman Hocanın youtube videolarındaki şeyi yapıyorum serum fizyolojik veriyorum hava nebülazatörle sonra sırtına 1-2-3-4-5 pat pat gaz çıkarır gibi.
Ek olarakta burun temizliği yapıyorum serum fizyolojik ile. Dün akşam eşimle şu ağızdan çekilenden yaptık. İyi geldiğini düşünüyorum . Ama sorum şu
Bu ağızdan çekilip temizleme aparatını günde veya haftada kaç kez kullanabiliriz. Mesela bu akşam tekrar yapabilir miyiz?
E
Esranur Y.
11 Şubat 2026 12:50
Ayni seyleri bende yapiyorum burun temizleme gunde 3yapiyorum ben once serum sikip sonra temizliyorum ama oksurugu kesemedim
İ
İlkin D.
11 Şubat 2026 13:52
Esranur Hanım burun temizlemeyi aparatla mı yapıyorsunuz? Öksürüğe bende çare bulamadım maalesef