Öksürük Kusma Ateş

65 görüntüleme
S

Sıla B. ..

14 Şubat 2026 10:21
Kızım 20 aylık öksürük burun akıntısı ve grip var .Dr antibiyotik yazdı ama içirmekte çok zorlanıyorum .Birde öksürürken midesi bulanıyor kusuyor .Ama öksürmeden de kusuyor .ne yapmam lazım 😓
Emine Y.

Emine Y.

14 Şubat 2026 10:27
Bende de öyleydi şırıngalar var ya ondan kullanmaya başladım daha kolay deneyin isterseniz
S

Sıla B. ..

14 Şubat 2026 10:34
Kullanıyorum ama onu da kabul etmiyor zorla içiriyorum öksürüğü ciğerlerine iner diye tedirgin oluyorum mide bulantısı için ne yapma gerek bilmiyorum
Emine Y.

Emine Y.

14 Şubat 2026 11:11

Sıla Bilgiç

Kullanıyorum ama onu da kabul etmiyor zorla içiriyorum öksürüğü ciğerlerine iner diye tedirgin oluyorum mide bulantısı için ne yapma gerek bilmiyorum

Yarım yarım vermeyi deneyin bir de tekte zor geliyordur ona içtikçe de alkış yapın falan hoşuna gider belki o şekilde oyun gibi düşünebilir aç karnına da vermeyin hafif bişeyler yesin içtikten sonra devam edersiniz bilemedim aklıma bunlar geldi benim de
D

Dilek S.

14 Şubat 2026 11:56
Besin mi kusuyor yoksa balgam mı ?Eğer balgamlı bir kusma ise balgamı uzaklaştırmak için kusuyorsa müdahale etmeyin bence.
D

Dilek S.

14 Şubat 2026 11:58
18 aylık kızım bizede kan bakılmadan antibiyotik verildi ama kullanmadım serum suyu ile temizleme yaptım.Serum buharı verdim.Doktorumun önerisi ile calpol İburamin zero kullandım.1 haftada toparladı çok şükür.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir