Öksürük Hırıltı
59 görüntüleme
D
Duygu E.
2 Nisan 2026 18:23
Bebeğimde burun akıntısı ve hapşırık başladı burnu su gibi ve şeffaf şekilde akıyordu hapşırık da sık sık dı daha önce alerji testinde ıge 190 değer üzerinden 140 çıkmıştı ondan kaynaklı olabilir diye doktoruna mesaj attım durumu anlattım alerji ilacı olan zaditen i gece yatmadan önce verin dedi o şekilde yaptık ertesi gün biraz daha rahattı sabah uyandığında ama akşam üzeri hırıltı ve öksürük başladı ne yapabilirim
E
Elif A.
2 Nisan 2026 18:36
Huysuzluk yaptımı ilaç
E
Elif A.
2 Nisan 2026 18:37
Bana da 4 aylık bebeğim için verdi öksürük için sabah 10 Damla akşam 10 damla verin dedi ama neden bilmiyorum huysuzluk hissettim
D
Duygu E.
2 Nisan 2026 18:38
Yok huysuzluk olmadı bizim şurup şeklinde damla olarak değil de çay kaşığı kadar verdik
R
Rabia S.
2 Nisan 2026 18:51
Bizde de hapşırık ve burun akıntısıyla başlayıp öksürük ve hırıltıyla devam etti. Doktorum test yaptı Rsv çıktı bizede zatiden verdi sabah akşam 10 damla ver dedi öksürüğü hafifletsin dedi. Buhar ver ve burnunu temizle sık sık dedi. Antibiyotikle tedavi olcak bir hastalık değil dedi.
D
Duygu E.
2 Nisan 2026 18:54
Bizde de hapşırık ve burun akıntısıyla başlayıp öksürük ve hırıltıyla devam etti. Doktorum test yaptı Rsv çıktı bizede zatiden verdi sabah akşam 10 damla ver dedi öksürüğü hafifletsin dedi. Buhar ver ve burnunu temizle sık sık dedi. Antibiyotikle tedavi olcak bir hastalık değil dedi.
K
Kübra H.
2 Nisan 2026 19:01
biz nasıl başarıyoruz bilmiyorum ama iki kere oldu ikisinde de ciğerlere indi akıntı. Bronşiloit oldu çok dikkatli olun. Kaba öksürmeye başladıysa doktora gidin ciğere hızlı ilerliyor. Bronşit de yatış veriyorlar hemen
D
Duygu E.
2 Nisan 2026 19:02
biz nasıl başarıyoruz bilmiyorum ama iki kere oldu ikisinde de ciğerlere indi akıntı. Bronşiloit oldu çok dikkatli olun. Kaba öksürmeye başladıysa doktora gidin ciğere hızlı ilerliyor. Bronşit de yatış veriyorlar hemen
Yükleniyor...