Öksürük Burun Tıkanıklığı Hırıltı
185 görüntüleme
G
Gaye D.
10 Mart 2026 21:46
Hocam merhaba bebeğim 5 ay 20 günlük 3 gündür öksürük ve hırıltısı var ilk gün civ civ gibi ötüyordu şuan fokur fokur ses geliyor doktora götürdüm film çekti antibiyotik yazdı ama yani bulunduğun bölgedeki doktorlara çok güvenmiyorum Hakkari’de yaşıyorum sizin bu ara bahsettiğiniz RSV virüsü olabilir mi diye doktorumuza sordum olabilir deyip geçti ama antibiyotik yazdı yani sağlık burda aşırı kötü bebeğim için ne yapabilirim?
Sık burun temizliği yapıyorum ve buhar da veriyorum 😥 Ateşimiz yok sık nefes alıp veriyor bazen ama kaburgaları içeri çökmüyor.. ve bu durum sizce ne kadar sürede geçer ki o nefes alıp verirken ben tıkanıyorum valla çok üzülüyorum 🥹
Sık burun temizliği yapıyorum ve buhar da veriyorum 😥 Ateşimiz yok sık nefes alıp veriyor bazen ama kaburgaları içeri çökmüyor.. ve bu durum sizce ne kadar sürede geçer ki o nefes alıp verirken ben tıkanıyorum valla çok üzülüyorum 🥹
F
Fatma D. ..
10 Mart 2026 22:22
Bizde 20 aylığız benzer durum var ve bende bilemiyorum rsv den korkuyorum umarım bilgi verilir bende merak ediyorum aynı şekilde hırıltı çok öksürük biraz birazda burun akıntısı var ateş yok sık nefes alma var arada içe çökme gibi görüyorum ama bilemiyorum
G
Gaye D.
10 Mart 2026 22:39
O nefes alamadıkça ben tıkanıyorum sanki gerçekten çok zor bir durummuş😥
F
Fatma D. ..
10 Mart 2026 23:15
Evet yani birde biz durumu bildiğimizden çok korku doluyor içim Allah korusun hepsiniii
G
Gaye D.
12 Mart 2026 14:53
Biz dün hastaneye yattık nefesimiz iyice daraldı virüs ciğerlerimize inmiş ihmal etmeden götürün çocuklarınızı 😥🫂
Yükleniyor...