Öksürük Burun Akıntısı
97 görüntüleme
D
Dilan Ç. ..
8 Nisan 2026 00:56
Bebeğimde kronik nötropeni tanısı var. İki gündür öksürüyor. Bugün öksürüğü oldukça arttı burun akıntısı da başladı. Ateş 37.2. Serum fizyolojik ile burun temizliği ve serum fizyolojik ile soğuk buhar veriyoruz. Ne yapmalıyız tehlikeli midir
S
Sema
8 Nisan 2026 01:27
Ateşi su an için yok koltuk altonda 38 kulaktan 38.5 ateş sayılır siz serum fizyolojik yapmaya devam edin tıkanıklık oldukça evin nem değerini ayarlayın
D
Deniz D.
8 Nisan 2026 01:37
14 aylık burun akıntısı var doktoru alerji damlası ve burun spreyi verdi ama ben serum fizyolojik uyguluyorum buhar ve burun temizliği ilaç kullanmak istemiyorum
D
Dilan Ç. ..
8 Nisan 2026 01:43
14 aylık burun akıntısı var doktoru alerji damlası ve burun spreyi verdi ama ben serum fizyolojik uyguluyorum buhar ve burun temizliği ilaç kullanmak istemiyorum
S
Sema
8 Nisan 2026 01:46
Ben de serum suyuyla buhar verip burnunu da temizliyorum ama öksürük çok tıkadı aşırı huzursuz. Nötropeniden dolayı da çok korkuyorum. Vücudundaki bağışıklık hücreleri çok az çünkü
D
Dilan Ç. ..
9 Nisan 2026 23:24
Antibiyotik kullandımı öncesinde bağışıklığı düşük bunun için probiyotikler var çinko var ve kefir vs diğer şekilde artırabilirsiniz aslında yedikleri de dahil
S
Sema
10 Nisan 2026 00:25
Hava veriyorsunuz dimi serum suyunu içine döküp . Elde taşınan nebülizatörler var onlar iyi oluyor. Soğan koyun baş ucuna o da rahat ettirir. Birde buz koyun odasına öksürüğe iyi gelir
D
Dilan Ç. ..
10 Nisan 2026 00:27
Hava veriyorsunuz dimi serum suyunu içine döküp . Elde taşınan nebülizatörler var onlar iyi oluyor. Soğan koyun baş ucuna o da rahat ettirir.
S
Sema
10 Nisan 2026 00:32
Evet hava da veriyorum serum fizyolojik ile de burun yıkama yapıyorum ama balgamı boğaza yapışmış gibi çıkmıyor