Öksürük Balgam Tıkanıklığı

73 görüntüleme
M

Merve A.

16 Haziran 2025 20:46
Hocam kolay gelsin
Ben grip oldum ve maske takarak bebeğinle ilgilendim bebeğim 86 günlük fakat bebeğimde ben iyileşmeye başlayınca öksürük çok az hapşırmayla gelen akıntı var ve balgam tıkanıklığı oluyor serum fizyolojik yaptım ama burnundan da birşey çıkmadı boğazıda rahatlamadı bol bol emzirmeye çalışıyorum yapmam gereken başka birşey varmı bebeğimi nasıl rahatlatabilirim. Teşekkür ederim.
M

Meryem Y.

16 Haziran 2025 20:56
Aynı şeyi yaşadım ve evde iyileştirmiştim doktora götürdüğümde doktor iyileşmiş ciğerinde sorun yok demişti ben şöyle yaptım nexus nebulizatöre günde 3 kez veya tıkandığını farkettikçe 5 ml serum damlatıp hava verdim sonrasında kafası aşağı eğimli olacak şekilde bedenini eğdim ve sırtına aşağıdan yukarıya olacak şekilde elimi kubbe yapıp vurdum sonra günde en fazla 2 kez olacak şekilde burnunu yıkadım ve sonra hemen ardından manuel pompayla çektim ilk günler balgamı sarıydı sonra rengi açıldı ama hırıltısı geçmeyince birşey olur korkusuyla doktora götürdüğümde sorun yok dedi biz bunu 4.5 aylıkken yaşadık siz daha 3 aylık dönem içerisindesiniz yine bir götürün bakılsın farklı bir durum yoksa zaten bunu yapmayı önerecekler ama yine de gidin içiniz rahat eder
M

Merve A.

16 Haziran 2025 20:57
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim inşallah.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir