Öksürük Balgam
193 görüntüleme
H
Hatice Ç.
13 Ağustos 2026 14:06
3 aylık bebeğimin ateşi burun akıntısı huzursuzluğu yok ama 4 gündür devam eden balgam ve balgami çıkarmak için öksürüğü var giderek artınca doktora gittik be antibiyotik verdi kullanmalı mıyım
E
Esra K.
13 Ağustos 2026 15:20
Benim oğlum 18 aylık olacak geçen kış çok ağır hastalık geçirdi burun akıntısı balgam öksürük.. doktora götürdüm acile şansımıza çok iyi bi çocuk doktoru denk geldi. Oğlum o kadar kötüydü ki kesin antibiyotik verir dedim ama ciğerlerinde sorun yok sık sık serum fizyolojik ile burnunu temizle mutlaka burnu açık olsun bir de temizledikten sonra sırtına vur ki balgamını atsın dedi. Allah razı olsun bebeğim antibiyotiksiz iyileşti. Şimdi ne zaman hasta olacağını anlasam hemen burnunu temizlemeye çalışıyorum hep açık tutuyorum. Tabiki siz yine de doktorunuza danışın Osman hocamızın da burun temizlemeyle ilgili videosu var izleyebilirsiniz nasıl yapıldığıyla ilgili. Ben de onun videosunu referans alarak yaptım. Çok geçmiş olsun.
H
Hayat M. ..
13 Ağustos 2026 15:46
Tabi siz bilirsiniz ama benim fikrim antibiyotik vermeyin, eğer nebilizatör varsa evinizde onunla serum fizyolojiği buhar olarak verin benimde kızım.2.5 aylıkken öyle olmuştu bende doktora götürdüm tedbir amaçlı ciğerlerine baktırdım antibiyotik kullanmak istemiyorum dedim doktorda zaten antibiyotik yazmayacağım dedi, ben buhar vererek allattırdım , sizde deneyin bi geçmiş olsun
Yükleniyor...