Öksürük Alerji Olabilir mi

152 görüntüleme
B

Büşra İ.

7 Kasım 2025 18:32
Merhaba kızım 20 aylık son zamanlarda sık sık öksürük ve beraberinde burun akıntısı , tıkanıklığı yaşıyor. Hastalıktan olduğunu düşünmüyorum çünkü huzursuzluk halsizlik ateş gibi belirtiler yok. Burun akıntısı şeffaf ve akışkan şekilde.öksürük sabah ve akşamları çok daha şiddetli. Bu durum alerjik olabilir mi odasının nem oranını %40 - %60larda tutuyorum. Daha önce böyle bir şey olmamıştı son 3 haftadır öksürük bir müddet geçiyor sonra tekrar başlıyor.alerji olabilir mi? Alerjiyse neden kaynaklanıyor olabilir ?
A

Ayşe Ç.

15 Kasım 2025 19:46
Suan bızede doktorumuz alerjık olabılır bızımkıde sabahve akşam oksuruk var ara ara grcede oluyor vs 1 yaş
F

Feyza T.

6 Aralık 2025 22:14
Süt ürünlerini bir süre kesebilirniz kakao ve paketligıdaların tamamını
P

Pınar B.

6 Aralık 2025 22:22
Benim bebegimde alerjikti halen devam ediyor sut ve sut urunleri kullanilam deterjanlar evin icerisinde kullanilan hali tuylu ise en cok etkileyen faktorlerden birisi
S

Sema A.

7 Aralık 2025 12:21
Benim oğlumda aylardır aynı şeyleri yaşıyorum çoğu alerji testleri yapıldı kan deri hiç bir şey çıkmadı süt ürünleri ve kakoyu kestim 1 hafta öksürük bitti minimal düzeyde süt ürünleri kullanıyoruz arada çok tüketmek istiyor. Çok tüketince yine öksürük başlıyor ama burun akıntısı hiç geçmedi onun çözümü nedir bende bilmiyorum 🤔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir