Öksürük
45 görüntüleme
F
Firdevs
31 Mayıs 2026 21:01
Dün boğazlarım kızardı ve ödem oldu. Bugün ise bebeğim (7 aylık) sabahtan beri ara ara balgamlı öksürüyor. Keyfi biraz yok. Serum fizyolojik ile burnunu temizliyorum. 1 kere soğuk buhar uygulayabildim. Sesinden korktu bida yaptırmak istemiyor çok ağlıyor. Ağlayınca da ateşi çıkıyor gibi oluyor. (37 lere çıktı)
İlk defa böyle oldu. Korkuyorum başka ne yapabilirim?
İlk defa böyle oldu. Korkuyorum başka ne yapabilirim?

Sibel Y.
31 Mayıs 2026 21:11
Ateş 38 üzeri olunca çocuk doktoru görmeli,sık sık burun temizliği yapmalısınız emin olun bebekleri rahatlatan tek şey bu her ne kadar sevmeselerde uyurken soğuk buhar uygulayın baş ucunda birde burun tıkanıklığında öksürükte soğana batırılmış karanfil çok iyi oluyor başucuna koyabilirsiniz🥺
F
Firdevs
31 Mayıs 2026 21:14
Günde ne kadar burun temizligi yapmalıyım?
Nebulizator sesinden çok korkuyor. Uykusunda denedim uykusundan uyanıyor sesinden, çok hassas seslere karşı.
Nebulizator sesinden çok korkuyor. Uykusunda denedim uykusundan uyanıyor sesinden, çok hassas seslere karşı.

Tay
31 Mayıs 2026 22:00
Nebulizator elde kullanına alın benim bebeğim de korkmuştu onu kullanıyorum
F
Firdevs
31 Mayıs 2026 22:16
Nebulizator elde kullanına alın benim bebeğim de korkmuştu onu kullanıyorum

Sibel Y.
31 Mayıs 2026 22:22
Günde ne kadar burun temizligi yapmalıyım?
F
Firdevs
31 Mayıs 2026 22:28
Teşekkür ederim Sibel hanım

Tay
31 Mayıs 2026 22:36
Life net medikal mesaj nebulizer
Yükleniyor...