Öksürük

65 görüntüleme
R

Rumeysa

24 Mayıs 2026 10:52
Merhabalar bebeğim 6 ay 27 günlük artık sesini tanıdığı için çok fazla bağırıyor ve çığlık atıyor bu esnada tahminimce boğazı tahriş oluyor ve gün içinde çatallı öksürüyor uyurken bu öksürük yok herhangi hastalık belirtisi ateş hızlı nefes vs yok bu durumu yaşayan var mı
G

Gözde Ö. K.

24 Mayıs 2026 11:05
Bizde de aynı durum 6 ay 14 günlüğüz. Çığlık kıyamet tüm gün ve sonrası öksürük. Birde salyalar boğazımıza kaçıyor onun sonuda öksürük. Sürekli şüphelenip hasta mı diye kontrol etmekten delirmek üzereyim 🥺
D

Duygu A.

Premium Üye
24 Mayıs 2026 11:21
Bizde de olmuştu hala da oluyor. Şuan 8.5 aylık. Ben oğluma edepsiz çığlık atıyor diyorum沈 yani biz de aynı sekilde bağırsak sesimiz kisilir öksürürüz. Bence bir şey yoktur. Bu dönemde iki kere hastaneye gitmek zorunda kaldım. Birinde ateşi yükseldi. Diğerinde ise burun akıntısı ve öksürük olmasına ragrmn gitmeyip artık ciddi anlamda halsizlik olunca gitmiştim. Tavsiyem hastaneye mümkün olduğunda az gidin. İlaçların ardi arkasi kesilmiyor.

Bence görünürde ciddi bir sorun görmüyorsanız sorun etmeyin
R

Rumeysa

24 Mayıs 2026 11:49
Gözde Öner Kara
Bizde de aynı durum 6 ay 14 günlüğüz. Çığlık kıyamet tüm gün ve sonrası öksürük. Birde salyalar boğazımıza kaçıyor onun sonuda öksürük. Sürekli şüphelenip hasta mı diye kontrol etmekten delirmek üzereyim 🥺
Aynı durumdayız gerçekten demek ki yalnız değilmişiz 😂
R

Rumeysa

24 Mayıs 2026 11:51
Duygu Akdağ
Bizde de olmuştu hala da oluyor. Şuan 8.5 aylık. Ben oğluma edepsiz çığlık atıyor diyorum沈 yani biz de aynı sekilde bağırsak sesimiz kisilir öksürürüz. Bence bir şey yoktur. Bu dönemde iki kere hastaneye gitmek zorunda kaldım. Birinde ateşi yükseldi. Diğerinde ise burun akıntısı ve öksürük olmasına ragrmn gitmeyip artık ciddi anlamda halsizlik olunca gitmiştim. Tavsiyem hastaneye mümkün olduğunda az gidin. İlaçların ardi arkasi kesilmiyor.

Bence görünürde ciddi bir sorun görmüyorsanız sorun etmeyin
Evet çok haklısınız bir kere hastalandı onda da gereksiz bir sürü ilaç verdi doktor ay kontrolünde öksürüğüne denk gelse eminim yine gereksiz yere ilaç yazacaklar hasta olmasa bile
S

Sinem T.

Premium Üye
24 Mayıs 2026 12:12
Bizimkisi de 6 ay 25 günlük tam olarak aynı durumdayız. Bığazında balgam varmış gibi sürekli hırıltı ama ateş vs yok
A

Aylin G.

24 Mayıs 2026 12:20
10 aylık olacak haziran 3 te öksürük var boğazında bişey varmış gibi anlayamadım bronşit geçirdi 6 aylıkken hırıltı vardı kaç kere götürdüm bişey yok denildi en son zaten ciğere inmişti ihmal etmeyin sırtından hırıltı duyarsanız hemen gidin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir