Öksürük

147 görüntüleme
A

Aycan B.

3 Nisan 2026 23:50
Bebeğim 6 aylık olmak üzere ancak 6 aydır hemen her ay öksürük oldu ilk 33 günlükken bronşolit sebepli 7 günlük hastane yatışımız yapıldı sonrası her ay her hastalıkta boğulur şekilde öksürük yaşadık hastalık kaydı yaptım ancak uygulamayı da kullanamadım bu öksürükler astıma mı dönüştü astım işareti mi bilemiyorum doktora gidince hemen antibiyotik başlanıyor bazı durumlarda evet ana çoğunlukla gereksiz olduğunu söyledi Osman bey ne yapacağımı şaşırdım artık yine bir öksürük krizi dönemindeyiz yine gitsek yine antibiyotik kullanmak zorunda bırakılacağız çok üzgünüm 😔
S

Sema

4 Nisan 2026 00:24
Öncelikle geçmiş olsun öksürük iyi bir şey aslında oradaki mikrobu atmaya çalışıyor bunun için yapmanız gereken burun tıkanıklığı varsa serum fizyolojik ile burunlarını temizlemek sonrası için evin nem dengesinş korumak ve en önemlisi hava vermek elde taşınabilir nebülizatörler var öksürük için çok iyi ve de doğal yöntem olarak odasına soğan kesip koyabilirisniz iyi gelir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir