Öksürük
87 görüntüleme
M
Mustafa B.
2 Nisan 2026 00:13
Aktif enfeksiyon döneminde tekrarlayan, en az bir ay süren, öksürmekten balgamlı sekılde kusan. En son gece yorgunluktan baygın gibi uyuyan 3 yaşındakı çoçuğumuz için çözüm bulamıyoruz.
Çoçuk hastalıkları ve çoçuk allerji immunolojı tavsıyesı ile zatiden ve risonel burın spreyı başladık. Aktif enfeksiyon sonrası uzun süren öksürüğe iyi geldi fakat enfeksiyon sırasında ozellıkle gece kuamaya sebep olan öksürüğe çare bulamıyoruz. Kbb ye götürdük en son yapısal bır durum bozukluğu, adenoıd veya tonsellerde sorun olabılır mı dıye tamamen normal. Kriz sırasında ılık su, süt, limonlu bal deniyoruz fayda etmıyor. Bogazı yumşaşom diye ılık tereyağlı pekmez veriyoruz faydası olmuyor. Zarbee’S veriyoruz aradan bir ıkı saat geçiyor bu sefer kurup tarzı ses çıkarıyor öksürürken. Peşine dekort vermek zorunda kaldım bir iki kez. Çaresiz kaldık öksürük konusunda.
Önerilerinizi bekliyorum
Çoçuk hastalıkları ve çoçuk allerji immunolojı tavsıyesı ile zatiden ve risonel burın spreyı başladık. Aktif enfeksiyon sonrası uzun süren öksürüğe iyi geldi fakat enfeksiyon sırasında ozellıkle gece kuamaya sebep olan öksürüğe çare bulamıyoruz. Kbb ye götürdük en son yapısal bır durum bozukluğu, adenoıd veya tonsellerde sorun olabılır mı dıye tamamen normal. Kriz sırasında ılık su, süt, limonlu bal deniyoruz fayda etmıyor. Bogazı yumşaşom diye ılık tereyağlı pekmez veriyoruz faydası olmuyor. Zarbee’S veriyoruz aradan bir ıkı saat geçiyor bu sefer kurup tarzı ses çıkarıyor öksürürken. Peşine dekort vermek zorunda kaldım bir iki kez. Çaresiz kaldık öksürük konusunda.
Önerilerinizi bekliyorum
H
Havin
2 Nisan 2026 03:24
Benim bebeğim ağladığı ve oksurdugu zaman kusuyor doktorumuz mide kapağı gevşek dedi o yüzden reflü ilacı verdi
M
Mustafa B.
4 Nisan 2026 10:02
Benim bebeğim ağladığı ve oksurdugu zaman kusuyor doktorumuz mide kapağı gevşek dedi o yüzden reflü ilacı verdi
N
Nazlı
4 Nisan 2026 10:27
Öksürük için akgünlük sakızı ile yün şeklinde pedler önerenleri çok duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama deneyenlerin memnun olduğunu duydum. Küçükken anneminde hastalık döneminde yaptığını ve fayda gördüğünü öğrendim. Nasıl kullanıldığı satıcı sayfalarında belirtiliyor. Geçmiş olsun inşallah faydasını görürsünüz.
A
Aynur K. B.
4 Nisan 2026 10:44
Salgın ve hastalıklardan kaynaklı bir öksürükse akgünlük sakız yün pedler iyi geliyor bnde kullandım ama bebeğinizin gündüz her şeyi normal ve gece öksürüğü artıyorsa reflü olma ihtimali yüksek uykudan önceki bir bir buçuk saatte beslenmeyi kesn birde öyle takip edin geçmiş olsun
Yükleniyor...