Öksürük
160 görüntüleme
N
Nebihe B. ..
1 Nisan 2026 01:18
kızım 13 aylık 2 haftadır öksürük var ne yapsam gitmiyor öksürüğü tecrübeli annelr varmi önerdiğiniz öksürük için ilaç tu buhardi hersey yapıyorum ama kesilmiyor varmi öneriniz
C
Ceyda Ö. İ.
1 Nisan 2026 02:26
Göğsüne yün yastık koyup yatırın
H
Hülya Ç.
1 Nisan 2026 02:43
Ben de aynı durumdan muzdaribim ayrıca sadece 6 aylık kızım 🥺 ne yapsam olmuyo zaten çok çok as besleniyo öksürmekten onu da kusuyo
M
Merve
1 Nisan 2026 07:01
Benim kızım bir yaşında bizde hemen hemen iki haftaya yakın öksürükle uğraştık ilk önce balgamlı sonrada kuru oldu öksürüğü burun tıkanıklığı sümük vs varsa bol bol burun yıkama yapın üç dört kere yaptım gün içinde o hem nefesini hem de öksürüğünü rahatlattı gece çok atak halinde geliyordu yüksekte yatırdım kafasını hep yükseğe koydum geniz akıntısı vs olmasın diye bir de gece mutlaka her öksürükten sonra su içirdim su rahatlattı naçizane elimden bunlar geldi şuan çok şükür çok daha iyi. Maalesef şuruplar asla işe yaramıyor bal veriyorsanız bal limon zencefil yapıp verin rahatlar şifalar diliyorum bebeğinize
M
Mizgin O.
1 Nisan 2026 13:47
Göğsüne yün yastık koyup yatırın
B
Burçin G.
Premium Üye
4 Nisan 2026 15:22
Benimki 3 yaş 24 gündür öksürük var ara ara azalıyor bazen artıyor şu üç gündür arttı anlamadım sebebini sürekli burnunu serumla yıkayıp buhar verdim burun tıkanıklığı akıntısı falan yok ama öksürük hala var hocam göğüs veya sırta bebek viksi sürsem rahatlar mı @Osman Gönülal
Yükleniyor...