Öksürük

75 görüntüleme
C

Cemre

14 Mart 2026 08:33
3 aylık bebeğimin 4 gündür burnu tıkalı geniz akıntısı var ve öksürüyor. Nasıl geçer bu durum nemi artırdım, burnunu mu yanlış temizliyorum anlamadım. Bugün daha da arttı öksürüğü
Çağla Y.

Çağla Y.

14 Mart 2026 09:50
Benim kızımda 9 aylık benden grip gecti ilk başta hafif ates burun akıntısı hapsuruk vardı bende aynı sekilde oda nemini artırmak icin hava nemlendirici çalıştırdım odasında sabaha kadar hep çalıştı ve tamamen iyilesti derken öksürük başladı benim hatam nemlendirici sürekli çalıştırmak oldu uzun süre çalıştığında buharlaşan su bakteri üretiyormus özellikle bebeklerde öksürük daha çok tıkanıklığı sebeb oluyormuş doğru olan yatmadan 1 saat önce odayı nemlendirip kapatmak ve serum suyuyla bir iki damla burnunu nemli tutmak aklınızda olsun eger sizde benim yaptığım hatayı yapıyorsanız öksürük bundan kaynaklı da olabilir ben simdi çalıştırmıyorum cihazı 2 günde geçti öksürüğü
C

Cemre

14 Mart 2026 09:53
Aynı şeyi yapıyordum buna rağmen çocuk daha fazla tıkanıyordu çok teşekkür ederim bilgilendirme için
H

Hatice K.

14 Mart 2026 23:41
Ayyy merak ettim de bende buhar veriyorum İzotonik bu artırmış olabilir mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir