Öksürük

110 görüntüleme
E

Elif A.

3 Mart 2026 22:52
Bebeğim 4 aylik. 1 hafta önce öksürük ve burun akıntısı vardı. 2 gün sonra burun akıntısı geçti ama balgamli öksürük oluştu. Ateş yok, halsizlik yok. Sadece ara ara hirilti ve öksürük. Doktora gittik ama ciğere inmemiş diyerek eve gönderdi. Şehir dışında olduğum için kendi doktoruma yazdım. O da öksürük şurubu önerdi. 1 hafta oldu devam ediyor halen

Kakasinda ara ara yeşil lekeler oluyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
4 Mart 2026 23:21
Merhaba, bebeğinizin öksürüğü ve hırıltısı sizi endişelendirmiş. Öncelikle, doktorunuzun tavsiyesi ile öksürük şurubu kullanıyorsunuz.

Bebeğinizin dışkısında ara ara yeşil lekeler olması, sindirim sistemi ile ilgili bir durum olabilir.

Aşağıdaki önerilere dikkat edebilirsiniz:

1. Bebeğinizin burnunu düzenli olarak temizleyin.
2. Odanın nemini kontrol edin ve nemli tutun.
3. Bebeğinizi dik pozisyonda yatırın.
4. Doktorunuzun önerdiği öksürük şurubunu kullanmaya devam edin.

Eğer bebeğinizin durumu düzelmez veya kötüleşirse, tekrar doktora başvurmayı ihmal etmeyin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Öksürük
2. Hırıltı ve Artarak Devam Eden Öksürük
3. 18 Aylık Hırıltı, Balgamlı Öksürük, Burun Akıntısı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yağmur Ü.

Yağmur Ü.

6 Mart 2026 05:35
25 aylık kızım 10 kilogram. Geçen hafta çarşamba günü Karstan Antalyaya geldik ve Pazar günü ateşlendi, öksürük başladı. Arka diş etleri şiş diş çıkaracak gibi ama hala çıkmadı, balgamlı öksürük+ burun akıntısı var, 38,7-38,8 gibi düşmeyen ateşi var. Bununla beraber iştahsızlık başladı, enerjisi düşük. Gün içerisinde bazen enerjisi yerine geliyor oyun oynuyor genelde uyumak istiyor. Bu çarşamba doktora götürdüm allerset+ oselmir ve augmentin verdi. Kullanıyoruz ama hala ateş öksürük yer yer burun akıntısı geçmedi. Balgamını bir türlü çıkarıp atamıyor. Pat pat yapamıyorum kendisini yere atıyor yaptırmıyor, burun temizleme de yapamıyorum. Bazen ayakları ve elleri aşırı soğuk oluyor. Gittiğim doktor şikayetlere göre de sadece ağız ve sırt muayenesi yaptı. Herhangi bir şey söylemedi. Tekrar doktora gitmeli miyiz? İlaçlarla toparlar mı ?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir