Öksürük

93 görüntüleme
Z

Zeynep O. ..

22 Şubat 2026 19:23
Bebeğim 4.5 aylık. Bikac gündür hafif oksurugu vardı bugün ağırlaştı. Uyku uyuyamaz oldu sürekli öksürüyor yarın doktora gidicez ama bu gece nasıl geçer bilmiyorum öksürükle burnunu açtım serum fizyolojik ile. Başka yapabilecegim bişe varmi
Betül �.

Betül ..

22 Şubat 2026 20:32
ateş kaç derece ? iştahsızlık söz konusu mu
Z

Zeynep O. ..

22 Şubat 2026 20:33

Betül 🧸

ateş kaç derece ? iştahsızlık söz konusu mu

Ateş ve iştahsızlık yok ama öksürük çok fazla ve burun tıkanıklığı var hırıltı var
Betül �.

Betül ..

22 Şubat 2026 20:34
Nebülizatör ile hava verdiniz mi? Bi doktora gözükmekte fayda var.Çünkü bebeğiniz küçük ve hırıltılı var diyorsunuz
Betül �.

Betül ..

22 Şubat 2026 20:34
Hava bi nebze rahatlatır.Birde yarına kadar onu deneyin
Z

Zeynep O. ..

22 Şubat 2026 20:35

Betül 🧸

Nebülizatör ile hava verdiniz mi? Bi doktora gözükmekte fayda var.Çünkü bebeğiniz küçük ve hırıltılı var diyorsunuz

Hava verdikten sonra sanki öksürüğü daha çoğaldı gibi hissettim aslında dünden beri hava veriyorum verdikçe artıyor gibi
Betül �.

Betül ..

22 Şubat 2026 20:36
bizimde öyle ama ciğerleri açtığı için öksürük olması normal.
Z

Zeynep O. ..

22 Şubat 2026 20:39

Betül 🧸

bizimde öyle ama ciğerleri açtığı için öksürük olması normal.

Vermeye devam etmeli miyim sizce ? Şimdi uyuyor ama öksürükle uyanip duruyor. Uyurken vermeli miyim ? Bu arada ben havayı sade su ile veriyorum siz nasıl veriyorsunuz serum fizyolojik ile mi
Betül �.

Betül ..

22 Şubat 2026 20:45
Evet serum fizyolojik ile vermelisiniz.Öksürük ile uyanıyor ise bir doktora göstermekte fayda var.En azından altta yatan sebep ne olabilir.Alerjik mi üst solunum yolu enfeksiyonu mu daha net belli olur
Z

Zeynep O. ..

22 Şubat 2026 20:52

Betül 🧸

Evet serum fizyolojik ile vermelisiniz.Öksürük ile uyanıyor ise bir doktora göstermekte fayda var.En azından altta yatan sebep ne olabilir.Alerjik mi üst solunum yolu enfeksiyonu mu daha net belli olur

Tamam çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir