Öksürük
96 görüntüleme
B
Berçem Ü.
23 Ocak 2026 08:05
10 aylık bebeğim prematüre doğumludur
Çok şiddetli öksürüyor ve burun tıkanıklığı var
Sizce öksürük şurubu verilmeli mi
Çok şiddetli öksürüyor ve burun tıkanıklığı var
Sizce öksürük şurubu verilmeli mi
G
Gülcan Ş.
23 Ocak 2026 09:16
Doktorunuzun önermediği ilacı kullanmayın bence bizde öyleydik doktor nebilazatörde kullanmak için ilac antibiyotik ve ağrı kesici şurupları yazdı günde 4 kez de burnunu yıkıyorum öksürme azaldıkça 3 kez burnunu yıkayıp aspiratörle çekıyorum

Rasime Ç. ..
23 Ocak 2026 09:46
Son bir aydır çok fazla hastalık var bizde 7 aylığız doktor öksürük şurubu yazdı biz kullandık ve faydasını gördük mutlaka doktorunuza danışın çünkü bazı enfeksiyonlar geçmiyor maalesef
B
Berçem Ü.
23 Ocak 2026 09:48
Doktorunuzun önermediği ilacı kullanmayın bence bizde öyleydik doktor nebilazatörde kullanmak için ilac antibiyotik ve ağrı kesici şurupları yazdı günde 4 kez de burnunu yıkıyorum öksürme azaldıkça 3 kez burnunu yıkayıp aspiratörle çekıyorum
Bende burnumu yıkıyorum temizliyorum
umarım geçer Ekim ayından Beridir hastalanan bebeğim var
B
Berçem Ü.
23 Ocak 2026 09:49
Son bir aydır çok fazla hastalık var bizde 7 aylığız doktor öksürük şurubu yazdı biz kullandık ve faydasını gördük mutlaka doktorunuza danışın çünkü bazı enfeksiyonlar geçmiyor maalesef
İyileşiyor diyorum 15 gün sonra yine hasta oluyor sizce neden sık sık böyle oluyor
G
Gülcan Ş.
23 Ocak 2026 20:17
Öksürük ve burun akıntısı yapıştı kaldı resmen ozellıkle sabaha karşı öksürmekten uyuyamıyor resmen göğsü catlayacak gibi oluyor üzülüyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor demkki Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa
B
Berçem Ü.
23 Ocak 2026 20:26
Öksürük ve burun akıntısı yapıştı kaldı resmen ozellıkle sabaha karşı öksürmekten uyuyamıyor resmen göğsü catlayacak gibi oluyor üzülüyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor demkki Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa
Gece olunca resmen kötüleşiyor
Öksürük burun akıntısı ve ara da bir ateş
Allah cidden yardımcımız olsun
G
Gülcan Ş.
23 Ocak 2026 20:27
Amin cümlemize