Öksürük

55 görüntüleme
S

Sena S.

20 Ocak 2026 17:29
6 aylık bebeğim. ben on gündür hastaydım hep maske taktım ama bulaştı bugün burun akıntısı öksürük balgam da var gibi burnunu temizliyorum nebülizatörle buhar vereceğim elimde E bebekte satılan serum fizyolojik var tek kullanımlık miniklerden bunu mu kullanayım yoksa eczaneden büyük serum mu alayım? Ve başka öneriniz var mı? Ateş yok aşırı huzursuz değil göğüs kafesinde o videolardaki gibi inip kalkma yok doktora gitmek için acele etmeyeyim diyorum
Betül B. .

Betül B. ..

21 Ocak 2026 05:36
Bu vakitlerde doktora sormaktan başka çare yokmuş gibi geliyor bana benim ki de burnu mukus dolu nasıl burun temizliği yaptınız cesaret edemiyorum bir şey olcak diye korkuyorum bende doktora gideceğim soracağım buhar tedavisini eğer bana bi öneri de bulunursa size yazarım
S

Sena S.

21 Ocak 2026 11:21

Betül Beytar

Bu vakitlerde doktora sormaktan başka çare yokmuş gibi geliyor bana benim ki de burnu mukus dolu nasıl burun temizliği yaptınız cesaret edemiyorum bir şey olcak diye korkuyorum bende doktora gideceğim soracağım buhar tedavisini eğer bana bi öneri de bulunursa size yazarım

Gittim doktora Betül hanım ciğerleri temiz sık sık burnunu temizle ateşlenirse dolven ver dedi serum yazdı nebülizatöre 5 ml koy ver dedi. Yüz üstü bırak ki burnu aksın öksürürken de sırtına hafif vur hırıltı mukusun boğaza inmesinden dolayı dedi
Betül B. .

Betül B. ..

21 Ocak 2026 12:40

Sena Sy

Gittim doktora Betül hanım ciğerleri temiz sık sık burnunu temizle ateşlenirse dolven ver dedi serum yazdı nebülizatöre 5 ml koy ver dedi. Yüz üstü bırak ki burnu aksın öksürürken de sırtına hafif vur hırıltı mukusun boğaza inmesinden dolayı dedi

Bana da burun temizliği önerdi calpol var zaten ateş durumunda veriyorum ekstra birşey demedi sağlık ocağı doktorumuz ciğerlerimiz temiz çok şükür
S

Sena S.

21 Ocak 2026 12:48

Betül Beytar

Bana da burun temizliği önerdi calpol var zaten ateş durumunda veriyorum ekstra birşey demedi sağlık ocağı doktorumuz ciğerlerimiz temiz çok şükür

Çok şükür Allah şifa versin tez vakitte inşallah 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir