Öksürük
130 görüntüleme

Betül B. ..
Premium Üye
20 Ocak 2026 07:06
Oğlum 11 aylık bi iki gündür aralıklı öksürmesi ve hapşırması mevcuttu bugün gece boyu aralıklı öksürdü neden bilmiyorum bitki çayı kullandım biraz endişeliyim doktora götürmek istiyorum ama hastalık hastası oluyorum o gözle görülüyorum ne yapabilirim önerisi olan var mı diş sıkıntısı da var dün ateşi çıktı biraz calpol verdim uyuyacağı vakit
B
Büşbüş
20 Ocak 2026 07:51
Bitki çayı yanlış olmuş vermemeliydiniz. Sürekli burnunu temizleyin , odayı nemlendirin ve havalandırın. Bir de bebeği uygun şekilde giydirip biraz hava aldırabilirsiniz.

Betül ..
20 Ocak 2026 08:59
Bizde de aynı durum var doktora yazdığımızda domuz gribi olabilir dedi bugün muayeneye gideceğiz bakacağız artık

Betül B. ..
Premium Üye
20 Ocak 2026 10:44
Bitki çayı yanlış olmuş vermemeliydiniz. Sürekli burnunu temizleyin , odayı nemlendirin ve havalandırın. Bir de bebeği uygun şekilde giydirip biraz hava aldırabilirsiniz.

Betül B. ..
Premium Üye
20 Ocak 2026 10:44
Bizde de aynı durum var doktora yazdığımızda domuz gribi olabilir dedi bugün muayeneye gideceğiz bakacağız artık
B
Büşbüş
20 Ocak 2026 10:46
Bitki çayında ne gibi yanlışlık var herhangi bir durumda kullanılabilir bebekler de ıhlamur tercih ediyorum çoğunluklar miktar çok olmamakla birlikte

Betül ..
20 Ocak 2026 13:03
@Betül Beytar Merhaba Betülhanım doktorumuz ateşi dirençli olursa ve 40 lara kadar çıkarsa ve halsizlik eklem ağrısı gözlerde kızarma olursa işte o zaman virüs olabilir dedi.Ama bizim görünüşte hiç sıkıntı yok keyifli.Hafif geniz akıntısı ve kızarıklık varmış muhtemelen ondan kaynaklı olabilir dedi.Sf ile cortair hava öksürük için ve prospan devam ediyoruz.Boğazı yumuşatmak içinde ıhlamurlu bal içebilir dedi

Betül B. ..
Premium Üye
20 Ocak 2026 13:27
@Betül Beytar Merhaba Betülhanım doktorumuz ateşi dirençli olursa ve 40 lara kadar çıkarsa ve halsizlik eklem ağrısı gözlerde kızarma olursa işte o zaman virüs olabilir dedi.Ama bizim görünüşte hiç sıkıntı yok keyifli.Hafif geniz akıntısı ve kızarıklık varmış muhtemelen ondan kaynaklı olabilir dedi.Sf ile cortair hava öksürük için ve prospan devam ediyoruz.Boğazı yumuşatmak içinde ıhlamurlu bal içebilir dedi

Betül ..
20 Ocak 2026 13:35
Viral enfeksiyonda olabilir endişe etmeyin diycem bende götürdüm bugün 🥹😂
Yükleniyor...