Öksürük

32 görüntüleme
Betül B. .

Betül B. ..

20 Ocak 2026 04:06
Oğlum 11 aylık bi iki gündür aralıklı öksürmesi ve hapşırması mevcuttu bugün gece boyu aralıklı öksürdü neden bilmiyorum bitki çayı kullandım biraz endişeliyim doktora götürmek istiyorum ama hastalık hastası oluyorum o gözle görülüyorum ne yapabilirim önerisi olan var mı diş sıkıntısı da var dün ateşi çıktı biraz calpol verdim uyuyacağı vakit
G

Gbüşra

20 Ocak 2026 04:51
Bitki çayı yanlış olmuş vermemeliydiniz. Sürekli burnunu temizleyin , odayı nemlendirin ve havalandırın. Bir de bebeği uygun şekilde giydirip biraz hava aldırabilirsiniz.
Betül �.

Betül ..

20 Ocak 2026 05:59
Bizde de aynı durum var doktora yazdığımızda domuz gribi olabilir dedi bugün muayeneye gideceğiz bakacağız artık
Betül B. .

Betül B. ..

20 Ocak 2026 07:44

Gbüşra

Bitki çayı yanlış olmuş vermemeliydiniz. Sürekli burnunu temizleyin , odayı nemlendirin ve havalandırın. Bir de bebeği uygun şekilde giydirip biraz hava aldırabilirsiniz.

Bitki çayında ne gibi yanlışlık var herhangi bir durumda kullanılabilir bebekler de ıhlamur tercih ediyorum çoğunluklar miktar çok olmamakla birlikte
Betül B. .

Betül B. ..

20 Ocak 2026 07:44

Betül 🧸

Bizde de aynı durum var doktora yazdığımızda domuz gribi olabilir dedi bugün muayeneye gideceğiz bakacağız artık

Ciddi misiniz Allah korusun huyu nasıl peki
G

Gbüşra

20 Ocak 2026 07:46

Betül Beytar

Bitki çayında ne gibi yanlışlık var herhangi bir durumda kullanılabilir bebekler de ıhlamur tercih ediyorum çoğunluklar miktar çok olmamakla birlikte

3 yaşına kadar kullanılmamalı diye biliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir