Öksürük
32 görüntüleme

Betül B. ..
20 Ocak 2026 04:06
Oğlum 11 aylık bi iki gündür aralıklı öksürmesi ve hapşırması mevcuttu bugün gece boyu aralıklı öksürdü neden bilmiyorum bitki çayı kullandım biraz endişeliyim doktora götürmek istiyorum ama hastalık hastası oluyorum o gözle görülüyorum ne yapabilirim önerisi olan var mı diş sıkıntısı da var dün ateşi çıktı biraz calpol verdim uyuyacağı vakit
G
Gbüşra
20 Ocak 2026 04:51
Bitki çayı yanlış olmuş vermemeliydiniz. Sürekli burnunu temizleyin , odayı nemlendirin ve havalandırın. Bir de bebeği uygun şekilde giydirip biraz hava aldırabilirsiniz.

Betül ..
20 Ocak 2026 05:59
Bizde de aynı durum var doktora yazdığımızda domuz gribi olabilir dedi bugün muayeneye gideceğiz bakacağız artık

Betül B. ..
20 Ocak 2026 07:44
Bitki çayı yanlış olmuş vermemeliydiniz. Sürekli burnunu temizleyin , odayı nemlendirin ve havalandırın. Bir de bebeği uygun şekilde giydirip biraz hava aldırabilirsiniz.

Betül B. ..
20 Ocak 2026 07:44
Bizde de aynı durum var doktora yazdığımızda domuz gribi olabilir dedi bugün muayeneye gideceğiz bakacağız artık
G
Gbüşra
20 Ocak 2026 07:46
Bitki çayında ne gibi yanlışlık var herhangi bir durumda kullanılabilir bebekler de ıhlamur tercih ediyorum çoğunluklar miktar çok olmamakla birlikte