Öksürük
94 görüntüleme
G
Güllü Y. ..
28 Aralık 2025 20:46
İkiz Bebeklerim yaklaşık bir haftadır öksürüyorlar. Son 3 gündür gece de başladı ara ara. Halsizlik yok. Ateş yok. Burun akıntısı çok fazla değil şeffaf. Burun temizliği yapıyorum. Buhar veriyorum. Oda nemlendirici çalışıyor. Hiç ilaç vermedim. Bitki çayı birkaç defa verdim. Doktora uygulamada ses kaydı atttigimda viral enfeksiyon antibiyotik başlamadan takibe devam edilebilir izlem olacak diye yorum yapmıştı bu beni rahatlattı. Ancak evde gerçekten antibiyotik başlamadan antibiyotik düzeyine gelmeden bitkisel neler yapabiliriz
İ
İrem
28 Aralık 2025 20:53
Benimde ikizlerim aynı anlattığınız gibi iki gündür uyku uyumuyorlar

Nurcan K.
28 Aralık 2025 21:09
Merhaba benımde oğlum 2 yasında burun akıntısı ile basladı sürekli hapsırık ve hapsırma ile gelen yogun sürekli sümük 1 haftadır aynen devam evde peçete ve ıslak mendil kalmadı atesde yaptı en son acile görtürdük 4 gün önce antibiyotik ve balgaml söktürücü verdi iyileşir gibi oldu tekrar hapsırık akıntı geldi anlamadım
M
Melike M.
28 Aralık 2025 21:46
Ben ılık rezene,ıhlamur yada nane limon veriyorum canım.rezene ve ıhlamuru kaynar suda demleyip ılıtıp veriyorum.Nane limonu zaten bildiğin gibi yapıp ılıtıp veriyorum
Ç
Çınar S.
30 Aralık 2025 10:09
Ay benim ikizlerimde ateş yok genel durumu iyi iştahsızlık yok ama burun tıkalı fizyolojik su ile burun temizliyorum sırtına vurarak ama uyku filan yok yani birde öksürük oluyor ama uykuya geçtiği zaman