Öksürük
109 görüntüleme
A
Ayşe Ş. N.
27 Aralık 2025 02:04
Merhabalar, oğlum 5 ay 20 günlük, bir iki gün önce dişe bağlı bir ateş yükselmesi yaşadı, ateşi düşürdük derken bu defa öksürük ortaya çıktı.Evi havalandırıyorum, nem olmasını sağlıyorum ancak doktor günde en az 3-4 kez burun temizliği yap dedi ve olmuyor.Yani burnunun görünen kısmında tıkanıklık yok, nefes de alıyor fakat geniz akıntısı, hırıltı var. Serum fizyolojik yapıyorum ama olmuyor, gelmiyor hiçbir şey ve çok ağlıyor, aynı şekilde devam ediyor.Ağlayıp öksürdükçe midesi de bulanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
A
Ayşe G.
27 Aralık 2025 05:51
Benim oğlum da aynı durumda, doktora gittik muayenede ciğerlerinde de hırıltılı duydu, soğuk buhar yeterli gelir sanıyordum ama3 günlük antibiyotik ve burun spreyi verdi, ateş takibine devam edin dedi, ateşi yok ama boğazı çok dolu akıntı geçmedi, tavsiyesi olan varsa ben de mutlu olurum
A
Ayşe Ş. N.
27 Aralık 2025 06:12
İnşallah siz de biz de şifa buluruz.🥺
S
Simge K.
27 Aralık 2025 06:29
Ayyy benim bebeğim de aynı ve 5 ay 20 günlük vallahi dün gittik ökrüsük için çocuğum balgamı atmak için kendini kusturdu resmen hastanede hala geçmedi burunda görünen bir şey yok ama tıkalı evi nemlendiriyorum çocupa yetmiyor hava veriyoruz fayda sağlamıyor napıcam bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur
A
Ayşe Ş. N.
27 Aralık 2025 06:35
Size de çok geçmiş olsun, ağlata ağlata mecburen burun temizliği yapıyorum. İnşallah fayda sağlar, doktorumuz günde 3-4 kez en az yapın dedi. Keşke başka bir çözümü olsa😟
Z
Zehra V.
27 Aralık 2025 06:49
Benim oğlum da 6 aylık 3 kere burun akıntısı yüzünden öksürüp duruyordular seferinde sadece burnunu temizlememi söylüyordu ne kadar çeksemde tıkanıklık vardı en son burun temizleme kiti var şırıngalı ondan aldım burnuna sıktım bir görseniz ne kadar sümük çıktı böyle burun temizliği yapınca 1 haftada öksürükte bitiyor geceleri de muhakkak hava nemlendirici açıyorum eğer korkmazsanız sizde benim yöntemimi deneyin bende en başta çekindim ama bebeğim hiç ağlamıyor mesela manuel ve otomatik makine ile çektiğimde çok ağlıyordu rahatsız oluyordu
A
Ayşe Ş. N.
27 Aralık 2025 15:22
Evet evet, doktorun bahsettiği temizlik bu şekilde zaten,ben de internetten baktım Osman hocanın videosuna, o şekilde yapmaya başladım. Videolardaki kadar olmasa da biraz temizlendi. İnşallah geçecek, çok teşekkür ederim 🙏