Öksürük

115 görüntüleme
E

Elif S. Ö.

15 Aralık 2025 21:03
Hocam merhaba bebeğim 8 aylık ve geçen hafta bi soğuk algınlığı atlattı rahat uyuyamıyor diye acil doktoruna gittik allerset şurup verdi pek fayda göremeyinceve öksürük başlayınca iki gün sonra pediatrise gittik ve ciğerlerin vs temiz olduğunu ilaç kullanmaya gerek olmadığını burnunu sık sık temizlememiz gerektiğini ve soğuk buhar vermemizi önerdi. Hastalığı geçti fakat şu an çok fazla öksürüğü var 4 gündür falan özellikle geceleri çok artıyor kusacak gibi oluyor ölsüremekten. Bugün aile hekimimize başvurduk ciğerlerinde bir şey yok boğazında çok az enfeksiyon var dedi ve zediten damla ile amoklavin-BID 200 mg+28,5 mg/5 ml antibiyotik verdi. Antibiyotik kullanmam gerekiyor mu bilmiyorum kullanmak istemiyorum az önce bi videonuzda zediten damlayla ilgili dediklerinizi duydum onu kullanmam gerekiyor mu bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor siz ne önerirsiniz?
Betül .

Betül ..

15 Aralık 2025 21:11
Boğazı için vacolzone sprey öneririm bitkisel.
Öksürük için fitospan bitkisel kızım için uzum süredir kullanıyorum boğaz enfeksiyonu yaşamıyoruz çok şükür.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir