Öksürük
71 görüntüleme

Tuğçe Ç.
9 Aralık 2025 09:49
Bebeğim 11 aylık burun akıntısı vardı birkaç gün hep temizledim şimdide uyurken öksürüğü başladı sanırım genizine balgam akıyor bu durumda nasıl yatırmak gerekir her tolu denedim ilk bir yarım saat kadar ara ara öksürütor sonra duruyor. Burnunu temzilerken çok ağlıyor ağlasa da temizliyoeum nebilizatörle buhar da veritorum seeum suyu sıkıp aspiratörle çekiyorum herşeyi yapıyorum tertemiz açılmış burunla yatıyor biraz sonra sanki hiç temizlenmemiş gibihırıltı ve sonrasında öksürük başlıyor. Mustelanın göğüs başsamı var pekmez tereyağımı karıştırsam ne yapsam bilemedim soğan kestim koydum o da işe yaramadı. Ateşi yok sümük teşilde değil enfeksiyon yok ama öksürdükçe boğazıtahriş olcak diye korkuyorum. Ek gıdayı azalttı mamasını içiyor ama ek gıda ne versem bir kaşıktan fazla yemiyor
E
Elmas A.
9 Aralık 2025 10:53
Biraz eğimli yatırın daha rahat yatacaktir uyuduğu odanın nemine ve sıcaklığına dikkat edin

Tuğçe Ç.
9 Aralık 2025 11:12
Hepsini yapıyorum ama yok ilk bi yarım saat öksürükten ıyuyamıyor sonra uyuyor genelde ters yattığında daha az öksürdüğünü düşünüyorum