Öksürük

97 görüntüleme
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 10:55
6 aylık bebeğim dünden beri öksürüyor doktora götürdüm biseyi yok dedi ne yapmam gerekir ?
S

S. B.

20 Kasım 2025 11:00
Öncelikle burnu açık mı onu kontrol edin. Bildiğim kadarıyla ya mide suyundan ya da akıntıdan kaynaklanıyor.
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 11:01
Burnu açık peki bu soyledikleriniz önemli bisey mi tekrar götüreyim mi hastaneye
A

Arzu.G

20 Kasım 2025 11:07
bebekler hicbirseyi yokken de oksurebilir . burun akıntısı ates halsizlik iştah azalması hiriltili nefes huzursuzluk normalin dışında olan şeyleri degerlendirin.doktora da gostermissiniz zaten muhtemelen hafif bi geniz akıntısı ya da alerjik birdurumdur. En guzeli burnunu açık tutmak oda nemini dengelemek . başlangıç seviyesindeyse ilerlemeden onlem almak kısaca ki oksurme sıklığı gunde 3-4 ise hiç endiselenmeyin
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 11:09
Öksürük dışinda hiçbişeyi yok burnunuda her akşam temizliyorum teşekkürederim
A

Arzu.G

20 Kasım 2025 11:22
Alerjik de olabilir baska bir sıkıntısı yoksa. Toz tüy parfum deterjan oda kokusu herşey etkileyebilir bebekleri
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 11:24
Dün yumurta beyazı verdim ilk defa o mu yaptı acaba kafam çok karisik herseyi düşünüyorumşuan
E

Elif D.

20 Kasım 2025 11:27
2 aylık bebeğimde 5 gündür öksürüyor, ateş yok huzursuzluk yok beslenmesinde de sorun yok ama öksürüğü geçmiyor . Uykusunda nadir öksürüyor daha çok beslenirken öksürüyor
A

Arzu.G

20 Kasım 2025 11:31
Besin alerjisinin ileri seviyelerinde solunum yollarını etkiler bildiğim kadarıyla ama yine de temkinli olmakta fayda var. Geçici bir surec muhtemelen ya mevsimsel birçok bebek ayni durumda
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 11:32
Cook teşekkür ederimyardımlarınıziçin
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 11:33
Merhaba siz annesisiniz daha iyi bilirsiniz ama yumurta beyazı için daha çok erken. Öksürük de olur çocuğun genel durumu iyiyse korkulacak bir şey yoktur umarım
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 11:39
5.5 aylikken tadımlara başladık oyuzden verdim acikcasi. Cok şükür öksürük dışındahiçbirşeyyok
A

Arzu.G

20 Kasım 2025 12:17
Hayır yumurta beyazı için bir kısıtlama yok bal haricinde hiçbir besine kısıtlama yok .zaten cay kaşığı kadar verdiğiniz tadim süreci şuan ki besin alerjileri once vucutta kakada en son solunum yollarinda gosteriyor kendini .yumurta beyazi yuzunde 1 hafta boyunca kızarıklık yapabilir ama 3gun oksuruk yapmaz
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 13:19
Tamam cokteşekkürederimicimi rahatlattiniz
A

Ayşe H. ..

20 Kasım 2025 14:39
5 aylik bebeğim 2 gündür öksürüyor burnunu aspire ettim ama bisi çıkmıyor ateşi yok ne yapmam gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir