Öksürük

38 görüntüleme
Y

Yıldız G.

17 Ağustos 2025 17:06
Merhaba hocam 2 aylık kız bebek 1 haftadır devam eden kuru öksürük ve burun akintisi şikayetiyle çocuk doktoruna gittik. Crp kan temiz ciğer filmi temiz. Doktor riske atamiyacagini söyleyip antibiyotik verdi 10 gün sabah akşam 2 CC kullanıldı yanlız son 2 gündür düzgün uykusu yok. Uyuyor sürekli elleri burnunda ve ağzında uyanıyor. Burnunu yolacak şekilde kasitiyor. Sabahları kalktığında da tıkanmış bir şekilde sanki balgam var gibi nedenini çözemedim. Birde ishal yesilkaka var buda normal midir ?Yardıminizi bekliyorum.
S

Selen K. B.

17 Ağustos 2025 17:15
Geçmiş olsun mutlaka burun temizliği yapın belki de tıkanıyordur o yüzden sürekli burnunu çekiştiriyordur
B

Bahar K.

17 Ağustos 2025 17:17
Herhangi bir problemi yokken antibiyotik başlamak çok üzücü. Doktor değilim ama dinlediğim doktorlar bas bas bağırıyor. Düzenli burun temizliği bebeği çok erken sürede toparlıyor
Y

Yıldız G.

17 Ağustos 2025 17:17
Çok teşekkür ederim burun temizligini yapıyorum ama her sabah güne o şekilde başlıyor. Acaba bir toz alerjisi falan mıdır diye düşünmeye başladım. İstahinda sorun yok sadece sürekli kucak istiyor 21 randevum var ama çok canım sıkılıyor bu duruma birde ilk çocuk olup panik biri olunca 🙄
Y

Yıldız G.

17 Ağustos 2025 17:19
Bende gerçekten pek sıcak bakmıyordum ama ilerleyip ciğerlere iner diyede korktum. Çevremde de çok tepki aldığım oldu çok ufak gerek yok diye ama işte.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir