Öksürük
152 görüntüleme
Ş
Şeyma G. ..
23 Haziran 2025 07:30
Üç aylık kızım, bir haftadır öksürüyor balgamlı gibiydi. İki gün önce doktor, ciğerler temiz. Serum fizyolojik ile devam dedi. Ama öksürük arttı. Art arda boğazı acıyarak öksürüyor. ne yapmalıyım?
E
Esra K.
23 Haziran 2025 07:38
Balgam varsa nebulizator kullanmanızı tavsiye ederim. Bununla bebeğinizin öksürüğünü yumuşatabilirsiniz. Kullandıktan sonra serum suyuyla birlikte yüz üstü çevirip sırtına pat pat yaparak balgamini çıkartabilirsiniz. Ciğerlere balgamin inmemesi için. Osman hocanın nabulizator kullanımı ile alakalı videosu vardı bakabilirsiniz. Geçmiş olsun bebişe 🌸
E
Elif D.
27 Haziran 2025 10:52
Nasıl oldu atlattinizmi acaba üç aylık oğlum var bizdede öksürük başladı ve burnu tikaniyor
Ş
Şeyma G. ..
27 Haziran 2025 19:44
Atlattık hamdolsun. Serum fizyolojik ile burnunu temiz tutmamaya çalıştım. Göğsüne ve sırtına zeytinyağı sürüp bez koydum.
E
Elif D.
27 Haziran 2025 20:21
Bizim ateşte çıktı malesef sesi kısıldı yavrumun emmekte istemiyir napicami şaşırdım sıvısız kalacak diye korkuyorum bezinde pembelik oluyir cunku
Ş
Şeyma G. ..
27 Haziran 2025 20:29
Ateş varsa doktora götürmelisinz
İ
İlayda İ. ..
27 Haziran 2025 20:36
Çok geçmiş olsun aynı sorunu yaşadık 6. Gün bugün sterimar gibi bir ürünle kullanmamızı damla serum fizyolojiklerin tam ulaşmadığı için hızlı temizlemediğni iletti doktorumuz. Emmek istemiyorsa mutlaka doktora gitmelisiniz ateş ve emmede zorluk direnme olursa mutlaka gelmeniz gerekir dedi
E
Elif D.
28 Haziran 2025 00:02
Götürdüm doktora burnu tıkalı olduğu için emmede zorlanır dedi ateş dusmesse gelin dedi
E
Elif D.
28 Haziran 2025 00:03
Çok az emiyo napicami şaşırdım dodktor ilaç ta vermedi