Öksürüğe Erken Müdahale
130 görüntüleme
Z
Zehra B. ..
10 Mart 2026 21:40
1,5 yaşındaki kızım dün muhtemelen babasından kaptı öksürük , hapşırık burun tıkanıklığı başladı ilerlememesi için ne yapabiliriz?
A
Arzu.G
10 Mart 2026 22:13
Burnunu açık tutun serumla temizleyin sırtına patpat yaparak .yatağının baş kısmını hafif yükseltin odasının nemini ayarlayin. ben ayaklarının altına udi hindi yağı ve çörek otu yağı süruyorum .zencefil zerdeçal sarımsaklı tavuk çorbası yapiyorum( bunu doktor anneden görmüştüm) bir tatlı kaşığı bala birkaç damla çörekotu yağı damlatıp iciriyorum. İştahı da olmadığı için daha sık emziriyorum bir de Osman hocanın önerdiği atomdan veriyorum sabahları bir tatlı kaşığı. Tüm tuşlara basıyorum yani hangisi iyi geliyor bilmiyorum ama kısa sürede atlatıyor genelde .en son doktorumuz nezle başlangıcında iburamin verebilirsiniz çabuk toparlar ilerletmez demişti ama onu henüz denemedim
Z
Zehra B. ..
10 Mart 2026 22:16
Çok teşekkür ederim yorumun için, hangi atomu önerdi Osman hocamız ben kaçırdım galiba görmedim
A
Arzu.G
10 Mart 2026 23:37
Çok teşekkür ederim yorumun için, hangi atomu önerdi Osman hocamız ben kaçırdım galiba görmedim
N
Nursena Ç.
10 Mart 2026 23:37
Merhaba ben oğlum için bir diş sarımsak biraz limon ve bal kürünü yapıyorum hemen toparlıyor sizlere de öneririm