Öğürme Refleksi
122 görüntüleme
S
Sena S.
26 Şubat 2026 23:54
Bebeğim 7 buçuk aylık blendır kullanmıyorum pütürlü bırakıyorum çorba tarzı pütürü yutuyor ama biraz kuru olunca öğürüyor pankek tarzı yiyen bebekler var bu ayda bi türlü başlayamadık ne zaman başlar sizce alışması için ne yapabilirim acele etmemem gerektiğini biliyorum ama alıştırmayınca ek gıda reddi yaşayan insan çok
S
Seyhan B. ..
27 Şubat 2026 00:07
Biz de 8 aylik olmak üzereyiz ve puturlu yiyemiyor zaten ek gudayida öyle aman aman yiyen bi bebiste değil....ben de görüyorum böyle ellerine veriyorlar kendileri yıyiyorlar ama ben çok korktuğum için veremiyorum eline
S
Sena S.
27 Şubat 2026 00:15
Biz de 8 aylik olmak üzereyiz ve puturlu yiyemiyor zaten ek gudayida öyle aman aman yiyen bi bebiste değil....ben de görüyorum böyle ellerine veriyorlar kendileri yıyiyorlar ama ben çok korktuğum için veremiyorum eline
Ö
Özge T.
27 Şubat 2026 01:51
Merhaba, ekmeğin iç kısmını verip bu tarz gıdalara alıştırabilirsiniz belki bizde işe yaramıştı. Küçük ama yine de pankek vs için dert etmeyin 9-10 ay daha aktif oluyorlar. Salatalığı da ortadan dikine kesip içindeki yumuşak kısmı veriyorum lokma lokma hatta eliyle kendi yiyor baya parmak da çalıştırıyor kaydığı için, ama sabırlı olun bebişiniz biraz daha büyüsün
S
Sena S.
27 Şubat 2026 01:52
Merhaba, ekmeğin iç kısmını verip bu tarz gıdalara alıştırabilirsiniz belki bizde işe yaramıştı. Küçük ama yine de pankek vs için dert etmeyin 9-10 ay daha aktif oluyorlar. Salatalığı da ortadan dikine kesip içindeki yumuşak kısmı veriyorum lokma lokma hatta eliyle kendi yiyor baya parmak da çalıştırıyor kaydığı için, ama sabırlı olun bebişiniz biraz daha büyüsün
S
Seyhan B. ..
27 Şubat 2026 04:29
Bende 9 10 aylik olsun öyle eline biseyler vermeyi düşünüyorum ...inşallah iştahlı bebisler olur bizimkiler
E
Elif D.
27 Şubat 2026 06:37
Bebeğim 8,5 aylık , 6 aylıkken iştahla yediği şeyleri bile yemiyor , ne versen ağzını kapatıp ittiriyor .ne zaman düzelir ?neler yapabilirim?
Ö
Özge T.
27 Şubat 2026 07:33
Bebeğim 8,5 aylık , 6 aylıkken iştahla yediği şeyleri bile yemiyor , ne versen ağzını kapatıp ittiriyor .ne zaman düzelir ?neler yapabilirim?
L
Leyla E. A.
27 Şubat 2026 08:27
Sena hanım ben 6.5 aylıkken eline pankek verdim ve nerdeyse hiç sıvı vermedim hep pütürlü verdim öyle öyle alıştı kuzu pirzola veriyorum elime kemiriyor boğazında kalsa bile öksürme refleksleri çok iyi çıkarabiliyorlar korkmadan vermeye çalışın alışırlar
S
Sena S.
27 Şubat 2026 09:05
Dişten dolayı iştahsız günler oluyor, ben mekan değiştirdim bide çok seveceği şeyler sundum böyle zamanlarda. Kalabalıkta yiyor mesela çevresine baka baka gibi
S
Sena S.
27 Şubat 2026 09:06
Sena hanım ben 6.5 aylıkken eline pankek verdim ve nerdeyse hiç sıvı vermedim hep pütürlü verdim öyle öyle alıştı kuzu pirzola veriyorum elime kemiriyor boğazında kalsa bile öksürme refleksleri çok iyi çıkarabiliyorlar korkmadan vermeye çalışın alışırlar
L
Leyla E. A.
27 Şubat 2026 09:07
Evet çok şükür tam tıkanma yaşamadık hiç bazen kalır gşbi oluyor öksüre öksürür çıkartıyor kendisi