Öğün Tavsiye

97 görüntüleme
E

Elif Ö.

7 Temmuz 2025 11:25
Bebeğim 7.5 aylık çoğu şeyin tadımını yaptık, patates havuç kabak vs, püreden çok hafif pütürlü şeyler yedirmeye çalışıyorum. Yoğurt, yumurta sarısı, meyveler vs tüketiyoruz ama daha çok bizim yiyebileceğimiz şeylerden yemesi için onu hazırlamak istiyorum tabi ki ona uygun tuzsuz vs olacak şekilde, siz neler yapıyorsunuz yemek gibi vs
B

Beril B.

7 Temmuz 2025 11:35
Ben genel olarak Denettiği şeylerin çorbalarını yapmıştım şu an 13 aylık bebeğim mesela patates çorbası havuç çorbası kabak çorbası ya da bu üçünü birleştirerek bir çorba yoğurt çorbası tarzında işte yoğurtla meyveleri meyveli yoğurt yapabilirsin mesela kendinize havuç ya da kabak çorbası yapıp fazla su katmadan bir kısmını ona ayırabilirsin
F

Fatma S. ..

7 Temmuz 2025 12:22
Kapya biberleri haşladım. Kabuklarını soyup blender dan geçirdim. Buz küplerine koyup dondurdum sonra çıkarıp poşete koydum.salça gibi o şekilde yapıp kullanabilirsiniz. Soğanda kullanmaya başlayın. Mesela semizotunu soğan, pirinç yada bulgur birde dediğim gibi biber koyarsanız bizimkinden tek farkı tuzu olur. Çift çekilmiş kuzu kıymayı kabak yada patatesle karıştırabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir