Öğün Sayısı

99 görüntüleme
M

Meliha T.

4 Şubat 2026 14:54
7ay20 günlük olduk öğün sayısı ne kadar veriyosunuz 3 mü 4 mü
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

4 Şubat 2026 15:22
Benim kızım 7 ay 4 günlük ben doktora sorduğumda öğün sayma tadım zamanı karnını doyurmaya çalışmıyoruz sadce herşeyden tatırmaya çalışıyoruz öncelik anne sütü yada mama onun dışında tadımlara devam şeklinde bilgi verdi
M

Meliha T.

4 Şubat 2026 15:29

Rasime Çelebi

Benim kızım 7 ay 4 günlük ben doktora sorduğumda öğün sayma tadım zamanı karnını doyurmaya çalışmıyoruz sadce herşeyden tatırmaya çalışıyoruz öncelik anne sütü yada mama onun dışında tadımlara devam şeklinde bilgi verdi

bize de 4 öğün verebilirsiniz dedi dr tabiki anne sütü almaya devam ediyoruz bu süreçte ama gördüğüm kadarıyla genelde 3 öğün şeklinde ilerliyor herkes bana da fazla geldi 4 öğün açıkcası
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

4 Şubat 2026 15:33
Yani kısaca şöyle söyliyeyim bizim rutin sabah 9 kalkıyoruz oynuyoruz ben Kafaltı yaparken bişeyler hazırlıyorum sonra uyku öğlenden sonra meyve akşam yine bizimle yemek yerken yediğim yemeklerden tadımla devam elimden geldiği kadar yaptığım yemekleri ona göre ayarlıyorum ilerde ona ayrı kendimize ayrı yemek yapmak bir süre sonra yorar insan doktorda aynı şeyleri söylüyor yemeklere tuz eklemeden onun yiyecegini ayırıyorum bu arada tadımını yaptığımız ürünleri yemeklerde kullanmaya çalışıyorum
M

Meliha T.

4 Şubat 2026 15:34
Teşekkürler
İ

İ.E.

4 Şubat 2026 15:51
Biz o aylarda 2ana 1ara ogun seklinde gidiyorduk. Ana ogun sabah kahvalti, ogle corba ya da sebze pure ara ogun de meyve ya da yogurt. Zaten aldigi bir iki kasik oluyordu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir