Öğün Azaltma

93 görüntüleme
B

Büşra K. A.

13 Mart 2026 14:58
Merhabalar, bebeğim 7 aylık. 2 ana 1 ara öğün düzenine geçtik. Öncesinde günde 3-4 saat arayla 4 biberon mama içiyordu, şimdi ek gıda öğün sayısı ve yediği miktar artınca mamasını nasıl düzenleyeceğimi bilemedim. Nasıl olması gerektiğini bilen var mı?
S

Sümeyra

13 Mart 2026 15:01
İlk 9 ay tadım aşaması olduğu için ara öğünlere ek gıda verilmeli diye biliyorum biz öyle yaptık şu an sadece yatmadan mama içiyor diğer zamanlarda da çorba yemek vs 11 ayda bu düzene geçtik
B

Büşra K. A.

13 Mart 2026 15:04
Sümeyra
İlk 9 ay tadım aşaması olduğu için ara öğünlere ek gıda verilmeli diye biliyorum biz öyle yaptık şu an sadece yatmadan mama içiyor diğer zamanlarda da çorba yemek vs 11 ayda bu düzene geçtik
Bizim doktorumuz da 1-1 buçuk çay bardağı kadar yemek yerse atlayabilirsiniz dedi. Bebeğim zaten biraz tombiş kontrolsüz kilo aldırmaktan korkuyorum da 🥹
S

Sümeyra

13 Mart 2026 15:05
Büşra Kiraz Ayverdi
Bizim doktorumuz da 1-1 buçuk çay bardağı kadar yemek yerse atlayabilirsiniz dedi. Bebeğim zaten biraz tombiş kontrolsüz kilo aldırmaktan korkuyorum da 🥹
Ayaklanınca kilosu normale dönüyor benim kızım da kilolu bebekti adımlar başlayınca veriyorlar en iyisini doktorunuz bilir tabii Bebek açsa yer değilse kafasını çevirir ağzından atar anlarsınız zaten 🙈
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir